lördag - plugga?? hmmm neee... Jag måste öhm.. städa..!

Ja, ni kan ju gissa vad min lördag gick åt; Städning..! Pappas tjatande fick mej sur så jag städade hela rummet. Hatar att städa men älskar mej själv när det är fint och fräscht. Ville blogga istället! Det kryper i fingrarna, så here we go.

Igårkväll satt jag och pillade med bloggen nästan hela kvällen! När jag hade fått den såhär nöjde jag mig för kvällen. Som ni ser så är headern lite konstig, men jag ska ändå snart byta den, så den får vara lite handi.

Hela dagen idag har pappa kokat nå tomatfond som han sen gör köttfärssås av. Han köpte 8 förpackningar krossade tomater..! anar ni hur mkt det blir? Och hungrig som man var när man pallrade sig upp ur sängen klockan halv ett efter att ha legat och läst Eragon boken i två timmar så ville man käka upp allting..

Köpte också den andra Eragon boken, Den Äldste,  igår. Först när Simon (en av mina bästa killkompisar) sade att jag skulle läsa dem tänkte jag; Haha, vilket skämt!
Men jag måste säga, för att ha varit 15 år gammal när han skrev den första, är det riktigt bra böcker. Fast även om han hade varit 40 år gammal hade de varit minst lika bra! Börjar bli lika fäst vid eragon som vid Twilight, faktiskt!

Det har kommit ut tre böcker, Eragon, Den Äldste och Brisingr(betyder eld på nåt språk i boken som jag inte vet vilket det är..=S). Hähä! Fast härnäst är det Twilight som står på agendan, fick bli eragon medan jag väntar på att Twilight ska komma ut på svenska, palla läsa på engelska! man fattar ju ingenting..

Bloggfix,

Så hej igen! Sorry fick stänga bloggen ett tag, den var helförstörd! allting hade lagt sig huller om buller, headern var förskjuten åt höger, menyn var borta och inläggen låt utanför..! Panik! Så, nu har jag byggt upp den igen, med en ny ändring; Menyn på höger sida. Ny header är på G också :) Fast nu måste jag fortsätta. Vill bli klar innan helgen e slut. Vi hörs imorrn!



Får bli en sommarbild tagen med mobilkameran, bara för den är fin och det snart är sommar! =) Man får inte vara pessimistisk..!

krångel med reklamen, bajs.

Som ni kanske ser krånglar reklamen på min blogg.
Jag sitter nu i skolan och ska fixa det när jag kommer hem,
Så ha tålamod! =) 

plattång för hår..

Ganska händelselös dag idag.. Hade matte först, fattar NADA! Kemi sen, läraren e skitdryg! vi skulle jobba på vår powerpointpresentation men jag & Belinda satt och kollade på bilddagboken istället.. Vi är alltid lika oseriösa! På tyskan fortsatte vi med gramamtik.. Tysk grammatik är inte kul kan jag säga er!

Min kära plattång gick sönder i tisdags typ.. Så sa ja de till mamma så hon bara "Ja men vi drar in på netto de har öppet!" så vi stack til netto och köpte en 60 kronors plattång.. Funkar väl. Min förra hade värmereglage, turboknapp och så kunde man platta fuktigt hår. Denna har AV/PÅ knapp.... Plus att knappen e ful.

Skåda min nya plattångsförpackning! Ställer ni er samma fråga som jag?


Vad mer än hår kan man plattånga??

Johanna gästbloggar imorgon! Kul va? =)

Webcam moment


Knäproblem

Usch nu har mitt knä börjat spöka igen. Inte roligt. Det gör ont när jag anstränger mig och när jag böjer det hugger det till, så idag blir det nog ingen träning för min skull. Det blir hem till mormor igen. Och plugga, massor. Fast jag fattar verkligen inte Kemin så skiter i den.. ^^
Idag frågade Aida (matteläraren) om vi naturare kunde tänka oss att låna ut våra "mini"räknare (Dem är inte mini!) Belinda såg direkt ett tillfälle att tjäna pengar;


Mjau..!

Hallå allihop! Nu har jag kommit hem och ätit middag. Var ju med rebecca hos nagelbyggaren, skitfint blev det!


På lovet har jag...

....vart hos mormor...


...städat min garderob...


...ätit mucho pastasallad á la Therese (svingod!)...


...tillbringat mycket av min tid i Bunkeflostrand, hos johanna och marcus...
(hittade bilen där...)


...frusit röven av mig i stallet...


....jagat istappar...


...och fotat snön på biltaket.


De finns ju Isopentanoler...!

Ah, första dagen i skolan efter lovet.. Måste säga att jag tycker det är lika kul att gå i skolan som att vara ledig.. På kemin hade läraren med sig en överfet plansch med massa rutor som typ va periodiska systemet advanced.. Så frågade han varför alla rutor fanns där och andreas räcker upp handen och säger; "För där finns mycket isopentanoler! Öhh ja mena isotoprer.. Isotoper mena ja!"

Nåja, det var egentligen inte vad jag hade tänkt blogga om, men det fick slinka med för de lät så jävla kul.

Imorgon är det dags för nagelbyggaren med Rebecca :) <3 Ska bli kul o få dem fixade, jag orkar inte måla på fransk manikyr hela tiden, det tar ju sin tid och luktar illa!

Nej, nu ska jag skriva på romananalysen.. Den ska vara mellan 2 och 3 datorskrivna sdor och man har massa punkter att följa. Det är bara det att jag har gått igenom hälften av punkterna och skrivit ½ A4 sida... Ooooooooops....!



Kolla Belindas Kemi skills! Järn har G (Fe) som kemisk beteckning och Svavel (S) har N... njeee lite fel där va ;D

Hur lågt får man sjunka?



Hur lågt får man sjunka egentligen? Seriöst... Här har vi en snubbe på 24 bast som mejlar en 16 åring och skriver såna grejer. Jag blev så förbannad när jag såg det. Inte för att jag blev arg för han skrev det till mig, utan för att jag troligen inte är den enda han mejlar såhär. Tänk om en liten tjej på 12 bast nappar? Så mitt svar blev följande;



Var tycker ni gränsen går? Är det här acceptabelt? (Såklart anmälde jag personen.)

Nappen, var e du?

Hej igen bloggen! Och hej igen läsare. Hur har ni det?? =)
Idag har jag varit hemma hos min morbror hela dagen och kollat fotboll. Roligt roligt.! Sen kanske jag ska dit imorrn med! Liverpool spelade, så han var inte sen med "Jaha, när kommer du imorrn då? Liverpool spelar." Så vi får se om det blir ännu en dag där. =)
Vi kollade bla. Man Utd - Blackburn. Både jag och han stör oss aset på Ronaldos fjolliga stil med sura miner och filmning. Så, när Ronaldo blev sur för han missade något utbrister Marcus:
- Men har du tappat bort nappen eller?!

Roligt eller vad?!

Samtidigt som han hoppas att Man Utd förlorar sitter jag i soffan och hoppas att de vinner.

Nåja, fotbollsnörd som man är (Iallafall när man är där!) ska man nu surfa in på Canal+ och kolla vad det blev.
Ni får ha det så bra så hörs vi imorrn!



Ronaldo hade nog tappat bort både nappen och snuttefilten idag.

Vacation

Jag tar en 'semester' från bloggen nu några dagar. Har mycket att göra och vill kunna njuta av lovet utan att behöva tänka;

- Vad ska jag blogga om ikväll?
- Kan jag blogga om detta?
- Måste ta bilder till bloggen! osv osv..

Därför lämnar jag nu bloggen några dagar och kommer snart tillbaka med nya friska tag och massor att blogga om! Ni får ha det bra så hörs vi snart igen!



(hade ingen annan bild, jag kämpar för att få ihop en samling!)

Myspys med kusin vitamin

Min helg kortdraget:

Lördag
- Dop
- Dopmiddag 
- Jag och Johanna åker till pappa
- Promenad, godis inhandlas
- Tjejerna utklassar killarna på spel
- Twilight

Söndag
- Twilight
- Wii
- Anne Franks dagbok (sög fett jävla hårt, såg bara 30 min av den)
- Bourne Identity
- Mer Twilight

- Middag & Pannkakstårta

- Hem

På vägen hem från vår härliga kvällspromenad fick vi för oss att skriva i snön också. Ja, det är snö i skåne, fatta coolt!



Såhär ser det ut hos min mormor. Mysigt va?




Kvällspromenad; Mitt verk



Kvällspromenad; Johannas verk


Alla hjärtas dag ♥

Glad alla hjärtans dag allihopa!
Idag har jag varit på Evelinas dop. Det var roligt, småbarn är assöta ju! Nu väntar jag på Johanna så ska hon följa med mig in till Lund. Roligt roligt! Får sticka ner i stan och gå på glassbaren. Om ni nån gång ska till Lund ska ni ta er till ett ställe vid mårtenstorget som heter Per Tutti. De har skitgod glass där!



Hoppas ni får en lika lyckad alla hjärtas dag som jag. Vi hörs ikväll!

Jag har fått myggbett..!

- Åååh vad det kliar på armen!
- Vad har hänt?
- Jag har fått myggbett!
- I februari??
- NEJ, på sommaren?!

Alexander, 5 år

Gulligt va??

Snart är det lov..

Jag slutar skolan om en halvtimme. Tänk er! Ah luuuuv it. ♥ Sitter just nu och har Svenska. Vi ska skriva läslogg och sen romananalys, jag ör redan klar med läsloggen och orkar inte skriva romananalysen! Så jag får göra det på lovet, men det tar bara en timme typ. Behöver boken och den ligger hemma.. Tänk vad bra ursäkter man kommer på ibland va!

Glömde min plånbok hemma idag IGEN också! Så ska sticka hem snabbt och hämta den, sen till espresso och käka med de andra :)



Bara för bamse e söt.

Jag börjar gråta!

Ah min sladd till min NYA dator har nog pajat! Skit också! Den blev asvarm och sen funkar den inte... Jag blir deprimerad...!

090212



Bara jag som tycker Bella är sjukt söt på bilden??

Snö, träning och mormormat

Ah härlig dag idag! Vi åkte skridskor på idrotten. Det gick käpprätt, men var ändå kul! =) Vi körde nå krig med koner.. Typ man skulle kasta konen på nån annans ben så de trillade.. Haha det var barnsligt kul! Jag fick omkull Belinda en gång! Haha sen fick jag omkull mig själv också... Skulle kasta två koner på Lucas och tog i så ja flög baklänges.. Sen skulle jag kasta en snett bakåt på Martin tror jag... Iallafall så snubblade jag över den andra konen jag hade framför mig.. Men det var kul iallafall! mina byxor var helblöta när jag gick av isen.

Sen blev det direkt att dra hem till mormor och äta mormormat..! Lovely. Jag och Johanna satt mest och snaclade om vår resa i sommar.

Johanna: Jaha, då får vi plugga tyska nu då
Jag: Vaah varför de??
Johanna: För o kunna snacka med dem, dumfan!
Jag: Vadå, de e inte så svårt? Sätt i halsen o kraxa, de bara svarar 'Jaha fan va bra!' och håller med...?

Mitt nya favvoband; Nickelback. Crashdïet lever dock kvar ;D




Gary i svampob

Just nu sitter vi på svenskan och tråkar oss.. Jag har precis skrivit klart min Läslogg och ska skriva romananalys. Kill me. På våra inloggningar skriver man de två första bokstäverna i förnamnet och de två första i efternamnet. Belindas blev Bejo och mina blev Gawi. Så nu står det klart, jag är gary i svampbob! Belinda kom på det, bara för Gawi lät som Gary. Belida: Han låter som en katt, han säger mjau!  
Det snöar här, och på idrotten ska vi åka skridskor! Varken snö eller skridskor e positivt, iallafall om man ser till hälsan. Ni kan nog lista ut hur det kommer gå med skridskoåkningen för min del!

Rättelse: Belinda ångrade sig, han säger "Mau"


Smink är coolt ändå

Jag tänker alltid när jag ska sminka mig att; Pallar jag detta?? Om inte, så skiter jag i det. Vem ska se det liksom? Ska bara gå i skolan, inte direkt att prince charming dyker upp. Och gör han det, så skiter han i sminket, det är inte det som är det viktiga. Att folks dagar kan gå i kras för de har glömt sminka sig eller det gått av eller något, fattar jag inte. I believe in Natural beauty.

Sen kan man ju göra så coola grejer med smink! Tänk att vara en make up artist, fatta va kul!



Så vill jag också kunna sminka..

Bloglovin'

Nu har jag lagt in en ikon under menyn så ni kan följa min blogg med bloglovin! Hoppas ni premunererar och gillar min blogg! =) Nu ska jag sticka till Hemmakväll med syrran och köpa godis, sen plugga till matteprov. Usch, jag fattar ju ingenting! Godis löser allt ( iallafall humöret )


Yaay ny dator!

Finally. Neues Computer eingekauft. Me is happy. =)


ich bin ein bonnaläpp

Ah jag känner mig som en bonde! hahaha, jag vaknade klockan nio, låg och läste i nästan två timmar, sen gick jag ut i stallet med johanna. Mockade och fixade. Fy fan va kallt de va! Sen drog vi till Mc Do o köpte lunch. Yummie. Mormor fickl raseriutbrott, hihi. Hon e så söt!

Igårkväll låg jag och johanna och snackade nästan hela kvällen! Vi planerade mitt bröllop och mih begravning utifrån låten Kung Fu Fighting. Vi garvade ihjäl oss, typ!

Nu sitter vi här och nördar oss. Johanna fipplar med min mobil och utbrister; "Har du Roxette? =O"  Hon har helt kärat ner sig i en låt med Nickelback som jag tycker passar perfekt till Twilight, med tanke på texten! Har man läst boken känner man igen mycket faktiskt!


Oh happy day

Ah lördag idag. Härligt! Hade planerat en ganska händelselös helg, men det dök upp en massa ändå. Inte mig emot, jag tycker bara det är roligt! Syrran och mamma åkte till mammas kompis, de ska sova där inatt och min låssaspappa ska jobba. Så jag ska troligen sova hos mormor, eller så ska min kusin sova hemma hos mig. Vi får se, är lika glad för båda! Älskar att vara hos mormor. Mitt ute på landet, gå klädd som en luffare hela dagarna och gosa med katterna eller hästarna. Me like!


Vaknade tidigt idag, redan klockan nio! Var ute hos mormor klockan halv elva. DÅ var min morbror och hans sambo här. De satt och snacka om vad de skulle äta till middag. Texmexhamburgare med grönsaker. Såklart utbrister jag; "Fan vad gott de lät! =)!" Så sa de att det fanns till mig också. Wihi! Så nu snart ska jag hem till min fotbollsgalne morbror och käka middag och glo på fotboll med honom! Roligt roligt. Älskar att titta på fotboll, tycker det är askul. Ja, jag vet, jag har slutat träna fotboll, men är lika fotbollsgalen ändå! Sen trappas det upp ytterligare när det är nån annan som man kan snacka fotboll med!


Ska lägga mej i mormors säng nu och läsa den tredje Twilight boken. Den är asspännande. Ni vet, jag är kusin vitamins bokmal :) <3




Jag & min kusin när vi var små. Min morbror, som jag ska hem till idag, leder pållen, Ofelia. Jag där bak, min kusse där fram. FINA KLÄDER VA?! haha!


Brist på fantasi

Usch, har helt brist på fantasi idag. Har egentligen ingen lust att blogga över huvud taget, men känner ändå att jag måste. Just nu vill jag bara fixa naglarna och sjukna ner i min bok. Den är asspännande! Får nog dra ner i stan och köpa trean imorgon, eller i helgen. Puhh..

Snackade med pappa idag också och ny dator är på g hoppas jag. Har en massa Svenska som ska lämnas in via internet. Hon blev inte glad när jag frågade om jag fick lämna in det på papper. Berättade det för pappa och han svarade lite halvsurt; "Vill de att ni ska jobba så mycket via datorer så får de väl dela ut varsin dator till er"

Sorry för tråkigt blogginlägg, men vi hörs imorn!


spagettiben

Spagetti.... Spaghetti.. satas det med eller utan h?? En snabb fundeing när man tänker för mycket...

Var iallafall nyss och tränade. Har bestämt mig för att sluta maska på träningarna och istället nörda järnet. Få lite bättre kondis och orka lite mer än morfar typ.

Vi dansade idag på idrotten med, och valde den här låten:



Hittade en video med Kung fu Panda också. Eller hur är det en överhärlig låt?! xD Haha!

Höjning i statistiken

Woha! Min statistik har en fin pil uppåt! Hade ungefär 20 fler unika besökare idag när jag loggade in. Sjukt kul!


Det får nog bli bilder på min syrra hela veckan ut, det finns inga andra bilder på den här datorn!
Uppdaterar när jag kommer hem från träningen, det är ju onsdag idag ;D

Datorhaveri

Jag skulle precis sätta mig och skriva ett långt, roligt inägg om dagen men då bara tvärdog min data! =S Undrar varför! Den bara stängdes av och gick ine att starta igen. Först trodde jag det varbatteriet som tagit slut ( Har laptop och nej, dem är inte sämre än stationära) så jag kollade strömsladden och allt det, men batterilampan lyste! Sikket as. Min första tanke var ju såklart; Hur ska jag kunna blogga? Som tur är finns det fler än en dator här i huset.. Fast knapparna är helt konstiga, så om ni hittar en miljard stavfel i texten, ha överseende! 

Jag stack iallafall ner i stan idag innan skolan och kollad efter Twiligt boken, tvåan. Gick runt i massa olika Åhléns butiker eftersom Belinda sagt att den fanns där. Sen kom jag till Åhléns City. Det fanns ett helt bord med bara Twilight böcker, fast bara ettan! Sen låg där en ensam tvåa som jag ryckte till mig. I like it!
Johanna varnade mig för att den skulle vara sorglig och det var den!
När man läser de böckerna känns det som man är inne i bokens värld.
Hittade en jättefin bild på min syster. Kan vara kul ibland med nya bilder på andas datorer! Inte för jag snokar... Mn det passar perfekt eftersom jag försöker ha med en bild i varje inlägg, minst. Tycker bloggar med bilder är roligare att läsa, eller hur? Så därför får min söta lillasyster pryda dagens inlägg. Puss på henne ♥

Nåja, time to it the shower!


Beroendeframkallande

Måste säga att Twilight boken är sjukt beroendeframkallande! Man får lägga band på sig själv för att inte läsa ut den direkt.. Brukar försöka få en bok att vara så länge som möjligt när jag läser den för första gången, sen bara plöjer jag igenom den.
Är nästan klar med första boken, Om jag kunde drömma och måste iväg imorgon och köpa tvåan, När jag hör din röst. Kommer leta igenom alla butiker efter den!
Jag vågar inte läsa mer i boken, har bara 30 sidor kvar, och vill kunna klappa om den andra boken innan jag läser ut den första, haha.
Belinda köpte sin en vecka innan jag köpte min, men är kvar på sidan 40 typ. Jag har hunnit läsa ut en bok och komma till sida 410 i denna boken nu. Haha nauw, hon är lite slow :)



Får bli en kräng bild på Belinda bara för det. =)

extra lång sovmorgon

Eftersom jag ska till tandläkaren imorgon innebär det att jag har min första lektion kvart i två. Härligt! Måste dock upp vid 12 för att gå till tandläkaren. Men ändå, härligt!

Dålig uppdatering idag, inte skrivit så mycket, men jag är helt frälst i Twilight. Den är snart slut... Jag och Belinda hittade trean i Pocketshop idag, men den kostade 229 spänn! På Åhléns kostade den 179. Stor skillnad.



Tummen upp för Twilight och Åhléns.

Slappeplugg

Jag vet, jag borde plugga, men jag orkar inte! Ska bara skriva klart detta inlägget sen blir det ut i köket och göra ett försök iallafall. Men det känns som jag vill göra annat. Jag vill sitta i soffan och läsa min bok, göta vid naglarna, titta på film, vara inne på datorn. Precis allt det jag just nu inte behöver göra! Fast man har ju planerat;

18.00-19.00 - plugga
19.00-19.20 - duscha
19.20-20.00 - nagelfix
20.00-00.00 slappetid

Låter väl bra? kanske tar bort en halvtimme av pluggtiden, shh!

harry potter = westernfilm??


Kanske låta bilden tala för sig själv?

Modemissar

Man tycker ju att om man är riktigt rik, så rik att man kan göra vad man vill, borde man ju kunna köpa snygga kläder till sig själv, eller hur? Det är ganska kul ibland att se att vanliga arbetarklassen klär sig snyggare än kändisarna som har hur många hundra miljoner som helst i plånkan! Ta bara en titt på det här;


Slitna jeans visste jag är modernt nu.. Men det där??


Var tog klacken vägen??


Pamela Anderson är glad för sin hylla...

Reseplanering

Imorse när jag vaknade och gick upp för att äta frukost såg det konstigt ut på marken tyckte jag.. Började nästan lipa när jag såg att det var snö. Tänk er, jag skulle precis byta över till vårjacka, så blir det minusgrader och snö! Usch! Bara väntar på snöbollskrig på PPn eller nått..! (PP=Pedagogisk promenad, som vi på JENSEN går varje dag i ca 20 minuter) 

Fick iallafall i mig min frukost och sen la jag mig i soffan och läste på första Twilightboken, Om jag kunde drömma. Har läst mer än hälften nu.. Sen har jag Eragon boken som väntar på mig när Twilight är slut. Började nästan gråta när jag såg priset på boken. 129 spänn för en bok?! Aja, men det är värt det, den är skitsvår att hitta! Snabba sig förbi hyllan och rycka åt sig Eragon boken och sen betala och se glad ut. Det är värt att unna sig lite lyx ibland! Denna lyxen varar också längre än de tio minuter det tar att omsorgsfullt äta upp den dyra Anthon Berg chokladen man köpte för ungefär samma pris.

Idag har vi också planerat vår resa i sommar. Den 6 Juli när ni vaknar kommer jag, Johanna, Pappa och Sara vara på Tysklands fetaste nöjespark. Slå det ni! Känns lite konstigt att planera en sommarsemester när det enda man ser utanför fönstret är snö.. Det är ju egentigen inte så lång tid.. Bara... 5 månader...



Bara jag som längtar till sommaren och värmen?

RSS 2.0