bio med pappis

Jag och pappa beslutade oss idag för att gå på bio och se Valkyria. Mycket bra fim, rekomenderas. Om ni trodde jag skulle berätta vad den handlade om, lång näsa! Ni får titta på filmen själva! (:  Den utspelade sig under andra världskriget, resten får ni se själva. Tom Cruise har en av huvudrollerna också. Ni måste se den, den var grymt bra.. Fast lite läskig ibland dock.

Läste ut min bok idag med. Min älskade pappa körde ut till Nova Lund för att leta efter Twilight boken men där var den såklart slut, den fanns bara på engelska, men hallå? Då kommer jag fatta halva boken, känns inte direkt lönt!
Vi åkte vidare ner i stan men akademibokhandeln var stängt så vi gick till Åhléns. Efter mycket letande hittade pappa den! Plus att jag hittade den första Eragon boken som Simon tjatat så mycket på mig att jag ska läsa. Helt plötsligt har jag dubbelt upp. Inte mig emot när jag är inne i min nördiga läsperiod! Men det gör mig inget att vara boknörd. Det är coolt.

Nu ska jag sätta mig i min varma säng med choklad och frossa i Twilight! Vi hörs imorrn!

slappelördag

Idag sov jag till 12. Snacka om att det var skönt! La mig ganska tidigt igår, redan kl 11, men fastnade såklart i boken så jag somnade vid ett. Nu är min bok nästan slut så nu ska jag jaga ner pappa i stan (så jag slipper gå, det är skitlångt tkr jag..!) så jag kan köpa den första twilight boken. tyckte filmen var bra, så blev sugen på böckerna.

Och, jag har snöat in på Jordin sparks eller va hon nu heter.. Aja, det går över och min vanliga musiksmak kommer tillbaka snart igen ^^



Min kusin + Böcker = Bella får låna twilight!

Ah min kusin är sjuk. Men det är positivt! Hon har nämligen köpt alla tre Twilight böckerna och hon har läst ut alla förutom trean. Gissa vem som får låna dem??  Mohaha, jag! Funderar på att kanske köpa dem så man kan ha söndagsläsning ni vet. Men får läsa dem först ju (a,


Fredag!! ♥

Ah idag är det fredag! ♥ Ni anar inte så mycket jag har längtat efter helg. Den här veckan har varit rolig, men sjukt jobbig samtidigt. Jag är helt slut! Det känns som jag sover hela dagarna. Nu passar eftermiddagsveckan perfekt, så man kan sova till nio-tio varje dag. Efterlängtat!

Och eftersom denna veckan har varit så jobbig så har jag redan planerat min helg; ¨

- Äta
- Sova
- Läsa min bok
-
kanske plugga lite matte med pappa.

Hur ser eran helg ut? Hoppas ni ska sova och slappa lika mycket som jag!



Ny frisyr!

Jag klippte av mitt hår säkert 20 cm. Blev jättenöjd!

Vad tycker ni?



Före...



...efter!


Belinda följde med som stöd när jag genomgick min förvandling.. haha Thanks babe!! <3


Tröttis...

Nej hörrni, klockan är 22.40 och jag stega in genom dörrn för tio minuter sedan. Hittar inte sladden till mobilen så kan inte ladda in bildet. Orkar inte leta upp den eftersom jag håller på att spräcka min kissblåsa och min njure gör ont. Vi hörs imorrn!


Födelsedagspartaj

Sitter just nu hos Tobbe. Han fyller år som ni kanske listade ut.. De kollar på en tråkig film jag inte fattar. Såklart snor man datorn och bloggar eller hur?

Jag & Jesper ska snart dra hemåt, bloggar mer sen! Vi hörs sen!

hjälp mig välja frisyr!

På torsdag är det dags för frissan och jag ska nog byta frisyr. Har tröttnat på den jag har nu. vilken ska jag ha?















Haha okej den sista var på skoj! Aldrig i livet.. Oroa er inte.. =) Åsikter? Fritt fram!

Mycket att göra?



Kom på ett bra sätt att komma ihåg allt =) Se och lär mina barn. haha!


Hahaha, den var bra den....

Kemiprov idag. Hade inte pluggat ett dugg och ändå var det bara en fråga jag inte kunde. Cred till naturbegåvningen, haha! Stack och åt på espresso house med BJ, Jenny och en som besökte oss idag.

Vi satt och åt så satt hon mitt emot mig. Rätt vad det är så börjar hon skratta aset av sig! Alla undrade vad hon skrattade åt. Så lutar hon sig fram och lyckas pressa fram:
- Det går en man som e barfota bakom dig!!
Jag svarar:
- Jööööh säkert, de gör ju det va...!
Tittar snabbt bakåt så var där en barfota man! Det var så äckligt! De var helt svarta av smuts och så hade han fullt med sår på fötterna! Usch!
Såklart börjar både hon och jag asgarva. Han förstod att vi skrattade åt honom så jag gjorde ett misslyckat försök att få det att låta som det inte var honom vi skrattade.. Så jag sa typ lite tillgjort:
- Hahahaha, den va bra!
Funkade inte så bra, men värt ett försök!

Sedan var det tillbaka till mattestugan. Tänkte få lite hjälp med matten men det var smockat med folk, till och med rektorn fick komma och hjälpa till (som är mattelärare egentligen).

Vi hade tillochmed rektorn i Tyska idag. Hon var mkt slappare än Eva. härligt haha.

(bilden: Loreal pure zone, som ni kanske ser sjävla höhöhö! Den är iallafall riktigt bra! För er med fet hy kan jag varmt rekomendera den! Plus att den luktar mint så det svider lite i ögonen om man har det precis under, hihi.)

Avkopplingsdags!

Kom nyss upp ur badet. Fick en ren impuls att jag skulle göra entt mysigt bad med tända ljus, en iskall dricka och min käraste bok. Avkoppling är underskattat. Det är stress med. Det tär på en mer än man tror, så det är skönt att kunna hantera det!
Man måste inte just lägga sig i badet och läsa en bok, man kan ligga och läsa, man kan rita, laga en god måltid, ta ett glas med väninnan.. Vad som man tycker är roligt. För mig är träning rena terapin. Det är dock två olika sorters terapi beroende på om jag rider eller tränar kampsport.

I kampsporten får man chans att slå ur sig agressioner och bara träna sig riktigt riktigt slut!

Ridningen är bra när man känner att man behöver lite tid för sig själv och sin bästa vän - hästen. Då kan det vara skönt att hämta hästen i hagen, tränsa den sen hoppa upp barbacka i det man har på sig, på med en hjälm och rida iväg.. Helt ensam. Då kan man verkligen fundera, prata med sig själv (då man får de svaren man vill ha!!!)..

Klart, man måste ju inte ut och rida.. Men ensamhet kan vara skönare än man tror.

En grej kan vara att ta hand om sig själv. Fotbad, hårinpackning, göra ansiktsmask etc. Det gjorde jag idag, fast med min nya ansiktsrengöring, Pure Zone från Loreal.



Eller hur är det mysigt att skämma bort sig själv?! =D 

Cheese nails



Ostiga naglar haha. Eller hur ser dem kul ut?? Kanske något att tänka på. Tyckte dem vas asfräna! Dock inget jag skulle haft på mig, håller mig till fransk manikyr =)

att plocka öronhår....

...har jag testat på idag! Min låssaspappa hade grymt håriga öron. Tänkte att så kan han ju fan inte gå, rysslands skogsinustri i öronen vafan.... Så jag hämtade pincett och plockade hans öronhår, hhahaha!! Funky fresh

bokmal

Jag tror jag har blivit bokmal. Inte en sånn vanlig bokmal utan en sånn med stora fula glasögon med glas tjocka som skosulor som bor i en bokhylla och har läst miljarder böcker. Om jag inte redan har blivit det så kommer jag bli det. Så småningom. Tecken på att jag börjat bli bokmal:


 

Jag längtar efter att läsa

♫ Jag går upp extra tidigt för att kunna läsa lite innan skolan

♫ Jag funderar seriöst på att gå till biblioteket och låna böcker!

♫ Jag kan inte slita mig från boken

♫ Läser på natten när jag egentligen borde sova..

♫ Jag läser boken istället för att plugga till kemiprov!

♫ Kommer på världens sämsta bortförklaringar så jag kan läsa..

Börjar kanske gå lite över styr??

Läser just nu 'Fly för livet', kanske den som förvandlat mig till bokmal??
 


Twilight..!

Såg twilight idag med Johanna. Fröst stack vi ner i stan och åt lunch på Jensens Böfhus. Vi åt kycklingfilé (Bara för den var billigast haha!).. Den smakade helt okej om man dränkte den i sås, annars smakade den fan, dvs kyckling. Såsen blev jag helt kär i. Höll på att sno Johannas sås med. Sen åt vi glass också. Mums!



Sedan såg vi Twilight. Den var ganska bra faktiskt... Kanske är värt att läsa böckerna, får se. Vi läser ju en i Svenskan nu. Den jag har verkar ganska bra.. Så det får väl bli den, Twilight böckerna och sen Eragon böckerna som jag hört mkt positivt om.. Undrar om jag orkar pallra mig till biblioteket och låna den.. Måste ändå tillbaka och lämna tillbaka en.. Vet inte hur man gör så syrran får hänga med.


Nagelfix,

Sitter och putsar på naglarna nu.. Hatar att behöva måla på ny fransk manikyr hela tiden, men det är värt det...




Lösnaglar från Depend, ca 80 kronor.. Håller helt okej, funkar om man snabbt behöver det.. Annars är det ingen höjdare. =)

Oink!

Just nu lirar vi guitar hero som små nördar.. Jag visste det, haha! men vi har skitkul! Har hittat en ny favoritlåt på Guitar Hero;
 

Och så här ser det ut när det spelas;



Jag & Syrran lirar



Syrran orsakade brand i micron



Full fokus, nerds!

Ikväll blire Guitar hero

Idag har jag bjudit hem några kompisar hit.. Kul kul..! Antar att det blir lite Guitar Hero spelande... Och massa chips och godis ätande! haha, det förtjänar man ibland!

Nepp måste sticka, ska hinna duscha innan de kommer, dvs om 20 minuter... Shit... Fast jag är törstig.. Duschen går först


Kvällsmums

Sitter här med ett gäng karameller.. De två första är goda.. Sen är det inte gott mer.. Kom dock på att en plutt på min tandställning har lossnat, igen! Samma plutt med.. Så nu måste jag dit igen.. Ja blir så trött. haha. Följer ni matchen mellan Sverige och Kroatien i handboll??



Eller hur ser det gott ut? De i olika färger är asgoda.. Känner mig helt onyttig, har ätit mkt godis denna veckan! Får bli ändring på det till nästa vecka, annars blir jag BIG MAMA!

Guitar hero nörd

Asså snacka om att guitar hero e kul! Jag hörde en låt som jag har på mitt guitar hero och blev sugen på att spela, så jag tänkte spela en stund, typ en timme eller så.. Sen kom jag på mig själv med att ha spelat i typ två och en halv timme! Helt sick! Det stod på kartongen att det skulle finnas med en Metallica låt där.. Metallicaälskare som jag är ♥, så har jag suttit och spelat satan för att komma åt metallica låten! Men tror ni jag har fått tag i den? Nej då.. Tvingas spela så sjukt tråkiga låtar.. Men min favvisartist kommer inte fram... Surt! xD

Tatueraren är igång

Ah jag har tatuerat mig.. Eller Belinda tatuerade mig.. Med bläckpenna =) Hon är sjukt bra på att rita, så det blev skitsnyggt, eller hur?

Kom nyss på att idag åt jag på Kniv och Gaffel tredje dagen i rad.. Deras Lasange är himmelsk :P



Coolt va? Haha när belinda ritade den asså hon tryckte skithårt med pennan! Gjorde svinont haha! Jävla misshandlare... Fast aah det blev fint.. Känner mig som värsta tauterade hallicken nu..!

"Bra" godis

Everyone's thinking it, I'm just saying it;

Yummiiiiie!!!




God natt och sov gott!

Tandställning gör ont

Har så ont i tänderna så det finns inte.. Tandläkaren spännde inte tandställningen lite heller.! Men det är värt det, man får fina tänder.. Minns när jag precis hade fått den.. Jag kunde inte äta en macka utan fick riva av bitar och tugga me kindtänderna.. Det är dem som slutar göra ont först. Jag fick äta soppa i en vecka.. Jag har aldrig varit så trött på soppa i hela mitt liv! Fast det var ändå ganska gott..

Innan jag stack till tandläkaren var det direkt in på pressbyrån och köpa halstabletter. En platta hade lossnat och det limmet de limmar med smakar inte särskilt gott..! Plus att man vill väl ha lite bra andedräkt innan man öppnar munnen.
Stack direkt till stadsbiblioteket och lånade en bok som jag ska läsa..

Innan jag åkte och tränade stack vi till mormor!! Hon bjöd på mormor mat.. Så sjukt gott! Och min moster har lovat att hjälpa mig fixa mina naglar. Hon är nagelbyggare, men hon tyckte det var synd att bygga dem och förstöra dem när de var så fina så hon skulle lägga ett stärkande lack och sen fransk manikyr på det. Roligt..!



Mormor mat, är det inte underbart?

Nej hörrni! Dags att plugga inför Tyskaprov.. Har inte börjat än.. *svälj*


Ingen sovmorgon för mig

God morgon everybody! Ja, jag är redan uppe. Måste ta syrran till skolan och hon börjar 8.20.. Kul va? Min sovmorgon e förstörd. Ska börja dagen med idrott i Kirseberg, så måste sitta på bussen ett bra tag. Tar ungefär en timme att ta sig dit från där jag bor.. Myspys. Hahah.

Tandläkaren idag med.. Ska skälla lite på honom. Det är en ståltråd som står rätt ut och bara gör lite ont!

Aja, vi hörs sen ikväll!

Whitney houston livar upp min dag

I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston är en sån låt man blir glad av att höra, eller hur? Man blir helt sprallig i kroppen och leendet sitter kvar. Och hennes röst.. Den var sjukt bra.! Synd att hon knarkat bort den eller hur?

Hon och Fall Out Boy har fått liva upp min dag. Har blivit helt nerkärad i "I don't Care", som jag lade in för ett tag sedan (scrolla ner). Musik mår man bra av, eller vad säger ni? Det är då man bara längtar efter sommaren! Min sommar kommer vara hur härlig som helst!


Nu är jag också klar med labbrapporten tills Torsdag. Har Tyskaprov på torsdag.. Orkar inte! Aja får väl läsa lite till det imorgon.. Efter träningen. Jag ska träna.. Punkt slut.. Det är min roliga aktivitet tre gånger i veckan.. Ni vet, komma hemifrån, få ut aggressioner osv.. Fast mest för att det är kul!



Titta vilka godingar jag och min syster delade på när jag pluggade! Orkade dock bara en, Jättesött ju... *morr morr*


Mitt VG i tyska är nog borta

Vi hade muntligt prov i Tyska idag. Usch! Det gick inte bra. Jag hade inte läst på, för min lärare hade sagt att det är inget vi kan förbereda oss på. Sen när vi kom till lektionen sa hon "Har ni inte pluggat till provet så gå inte in och sätt er där!" haha uhh? du sa att vi inte kunde förbereda oss?

Jag låssades iallafall ha förberett mig.. Jag orkar verkligen inte sitta på ett omprovstillfälle mellan 17 och 19! Det gör jag inte om, Never.!

Vi skulle ha en diskussion och jaa.. Vi satt mest tyska och skrattade åt tystnaden...

Nej hörni, dags att plugga lite! Har bara latat mig framför tvn så nu får jag plugga, iallafall en kvart ^^ Det luktar wienerbröd också.. Dags att snoka i köket. Vi hörs efter pluggandet!

Thaiboxning är skitjobbigt

Kom nyss hem från träningen. Sjukt jobbigt det är egentligen. Jag kommer, bokstavligt talat nu belinda, vara rambo när vi går ut trean! Om ni undrar så brukade Belinda kalla mig rambo innan, vettefan varför. Men jag kommer bli rambo om det fortsätter såhär ^^

Träffade en kompis på träningen med. Jättekul att se henne. hon och jag gick i samma ridgrupp i ungefär två år och har inte setta på ett år. Så det fanns mycket att snacka om där. Roligt roligt. ^^

Dags för kvällsmat, man ska ju alltid äta efter träning. Vi hörs!

Vem besöker egentligen ens blogg?

Har ni nån gång kollat in hur många besökare ni har, och undrat "Vem läser min blogg egentligen?" Det var igår min dagliga tanke jag har innan jag somnar.
Visst, man vet några som läser den men man vet nog långt ifrån alla. Man kan ju inte se namnen på dem som besöker heller. Tänk så är det 70 åriga Farbror bertil som frossar i ens blogg, eller tolvåriga emma.. Hmm.. Är det positivt eller negativt? Något att tänka på, vem läser ens blogg egentligen?

Man får ju iallafall hoppas att läsarna uppskattar den.

Godis + Läsk = Trött Bella.

Oj oj vad bortskämd man känner sig när islänningar har varit här och tagit med sig godis. Isländskt godis är utan tvekan det godaste godiset jag ätit.. Det är nästan värt att åka dit och handla godis. JA, jag är gottegris! Precis som min pappa.

Igår när vi åt pizza från Vespa beställde jag en pizza med soltorkade tomater på.. De var grymt goda! Minns när vi var i Italien den 22-29 Septemper 2007. När man beställde mat kom de alltid ut med lite oliver och soltorkade tomater innan maten kom. De på hotellet förstod ganska snabbt att jag åt alla soltorkade tomater jag kom över, och att det inte var lönt att ställa fram ett litet fat. De ställde fram två stora fat, fullproppade! Glömmer aldrig smaken, den lever kvar.. Så i sommar när vi åker till Italien ska jag vräka i mig soltorkade tomater..! Man får inte tag på lika goda här.. Ah, det är sjukt. Nu blev jag sugen på att åka till Italien och käka. Eller sticka till Vespa och köpa pizza för 100 kronor när det egentligen är tomaterna jag vill åt.

Nej, jag ska gå och lägga mig. Börjar sent imorgon men jag orkade inte plugga i helgen så jag måste läsa några sidor kemi imorgon bitti. Annars sover jag länge och läser på bussen.. Ja, det kör vi på.



Eller hur ser det gott ut? Fråga mig inte vad det står.. Men det är lakrisrullar med nåt marsipanliknande.. Går inte att förklara, men gott är det! Ser ni så stora dem är också? Dvs, påsen räcker längre, I love it!

Coffeemaster

Idag har varit riktig slappedag! Har vberkligen inte gjort någonting över huvud taget! Har sovit, kollat på tv och suttit här. Eller hur är det skönt med såna dagar?

Nyss gjorde jag Chai med skummad mjölk. Ibland önskar man att man hade en sån med sig överallt.. En bärbar.. Så man kunde göra gott te med skum på när man ville ^^ Lasta upp maskinen på lektionen..
- Sorry, ska bara göra te.. Någon mer som vill ha? Jag bjuder...  

Det är iallafall första gången jag gjort något i den maskinen som ser bra ut. DCred till mig, haha! Jag och pappa kan snart söka jobb i Espresso House.!


Eller hur ser den god ut?


Fall Out Boy - I don't care

I don't care what you think
As long as it's about me
The best of us can find happiness
In misery


Dålig uppdatering

Dålig uppdatering, förlåt! Har inte gjort något, är jättetrött så jag sover av det mesta av dagarna. Funderar på att göra en blondinbella med bloggfria helger och sova istället. Fast nej, jag ska inte bli som henne, jag ska vara mig! Crazy me, the one and only.

Ny Dator.

Idag har pappa och jag varit ensamma hemma så vi passade på att bygga om min dator.. Den blev nog bra.

Vi stack till Vespa och köpte pizzor. Snacka om att de har goda Italienska pizzor..! In på Hemmakväll och hyrde två filmer och köpte Ben&Jerrys glass. Bohemian raspberry.. Sjukt god! Det blev Hancook och Wanted tror jag den hette. Hancook va faktiskt mycket bättre än jag trodde den skulle vara.. Så den rekomenderas! :)

Ja har vart fett duktig idag

Satt på bankfan i en hel timme. Cred till mig eller vad? =) Bankkillen va fett otrevlig, blir minus till honom.

Jag och Johanna har nyss snackat om vår resa i sommar. Vi har konstaterat att vi kommer va dö rika när vi drar dit och utfattiga när vi kommer hem.. Så ska vi dela på ett dubbelrum och bli flickän och pojkvän. Hahah, skojade, men har man kännt varandra sen dagen johanna föddes o ja va ett år, så har man inga problem med att dela på ett rum, även om det är dubbelsäng. Vi har skitkul..

Ja ja skit samma nu ska jag sova. Är skittrött och har sovmorgon till 9.30. Ciao!

Får jag ha den här ballongen?

Igår kom min syster in till mig i mitt rum och höll fram en kondom och sa "Duuu.. får ja ha den här ballongen?" Gissa om jag garvade? Fast man kan ha den som ballong också men ändå..

Idag hade vi matte, kemi och språk.. Jag börjar inse nu hur mycket jag egentligen hatar språk. Innan trodde jag att jag hatade det, nu tror jag att jag avskyr det.. Sitta och hålla på med satsdelar i meningar man inte ens fattar.. I sådana fall är Kemi och Matte roligare.. Det fattar man iallafall.

Vi var värsta lodisar idag på kemin.! Vi skulle låta järn och svavel reagera, under PPn (pedagogisk promenad), dvs utomhus.. Så vi gick upp i labbsalen, blandade grejerna, lade dem i provrör, sen gick vi ut på bakgården.. Läraren hade ett spritkök, sånnt man har när man campar ni vet? Så värmde han två provrör där. Vi bara stod och kollade på.. Sedan skulle vi komma fram till vad osm var i provrören. Men så svårt.. Det blev typ järnsulfid =) Undrar egentligen var man använder allt sånt man lär sig.. Var använder man järnsulfid liksom? Eller är det bara som utfyllnad?

Dags för matteplugg. Vi hörs sen!

Gosedjurs beroende

Jag har insett det. Jag har ett beroende. Men det är inte rökning eller droger eller nåt sånt. Det är gosedjur av alla grejer! Jag kan inte sova utan att gosa med något! När jag låg inlagd på sjukhuset hade jag en kudde som gosedjur.. Helt sjukt. Har mitt favorit gosedjur, direkt från IKEA! Eller hur blir man beroende? Det är som att ha napp...

Korv Stroganoff

Idag på svenskan läste vi en text som va sjukt äcklig.. Den handlade om en killes skolminne.. Så beskrev han hur en kille hade spytt inne i klassrummet, och alla blev äcklade så jättemånga började spy inne i klassrummet. "Jag stod i en kaskad av spyor" skrev han typ... Och beskrev spyan! Örk! Ris, korvbitar och rosa sås.. Sen sa han "Jag ska aldrig äta korv stroganoff igen". Då började såklart jag och Belinda och Clara skoja om det där.. Det gick aningen över gränsen haha!
Belinda: Jag har typ inte spytt sen jag var 5 år!
Clara: Vadå sväljer du dem istället? *låssas svälja*
Belinda: Haha jaaa!
Clara: Fresh! Känna de gamla matbitarna i munnen
Jag: Mh, o andedräkten sen då!
Fatta att jag höll på å spy inne i klassrummet! Sen, inte nog med det, nör jag kom hem till mormor och morfar idag satt dem och åt vad? Korv stroganoff! haha Örk!!


Matte B here I come

Idag på matten så var det vår första riktiga lektion i Matte B... I början när hon skulle gå igenom saker fick jag värsta ångesten! Detta vill inte jag läsa! Jag hör inte hemma här, jag kommer få IG! Undrar varför det var så, när det egentligen var så enkelt!



Säger Nv08A blubb blubb

Tycker dokumentären 'Plötsligt i Vinslöv' e så sjukt kul! Vet inte riktigt vad den handlar om men folket där är stendumma, eller stegelstendumma, som jag och belinda säger.! Det var en gång när jag sa att hennes mobil var en tegelsten (för det är den!) så skulle hon svara så sa hon "Ja men din e mer stegelsten...steg..tegelsten!" Så därifrån kommer stegelsten ;D Iallafall, back to Vinslöv. I den dokumentären var det en kille som sa "Säger fiskarna blubb blubb?" Byt ut det mot Nv08A och ni kan nog gissa vad vi gjorde på idrotten idag.. Först ryggsim sedan livräddning.. Haha den dockan vägde typ 70 kilo, dvs mer än mig! Man skulle dyka och plocka upp den från bottnen.. Det gick bra iallafall.

Vi hade matte och svenska också.. De va kul. Igår skrev vi ett brev till läraren och jag kom på mig själv med att använda helavancerat språk.. Jag skulle säga att jag tappade intresset för svenska för det var så sjukt svårt att få betyg och uttryckte mig:
- I grundskolan hade vi svårt att få betyg då läraren krävde mycket, vilket resulterade i mitt totala ointresse för ämnet.
Liksom, vem säger så?! haha! Tänkte att gud detta kommer bli katastrof! Fast idag kom hon fram och berömde mig för att jag hade avancerade ord och bra flyt osv haha.. Så det var ju bra!

Nu ska jag plugga. Har lite Matte och Kemi tills imorgon. Vi hörs!


Äntligen..!

Satt i säkert en timme och försökte klura ut hur man la in musik på telefonen. Ja, det var svårare än ni tror! Det gick inte med det gamla programmet till den förra telefonen. Ni vet, de ska ju göra nya program hela tiden. Så då ska man fatta det nya! Sen ska det fungera också.. Och visst det gjorde det, ändra tills jag kopplade in telefonen. Då kunde man inte överföra. Fick spel och gick in till syrran och spelade guitar hero med henne, sen när ja kom tillbaks stod de en ruta om att man skulle starta om så funkade allt! It's magic babe!

Kom nyss på att vi ska simma imorgon på idrotten också. Måste packa en badväska! Jag som redan hade packat gympaväskan! kommer nog bli roligt ändå. Älskar att bada!

Imorse stod en liten påse i kylen till mig med frukost, och i påsen ligger världens godaste kex! McVite´s Fruit and Form heter dem. Det är som kex med frukt i... Det låter inte gott men tro mig det är det! Måste köpa hem såna. Tror jag är beroende.. Bilden är en miniatyr så klicka på den för större bild så ni ser förpackningen. Den som ser den i affären är mycket välkommen att dela med sig om sin guldgruva..!

panikplugg

Såg nyss att jag hade glömt göra en uppgift i Mental Träning så fick panikplugga till den. Usch hatar att panikplugga och lämna in för sent. Men nu är det gjort! Igår när jag skulle lägga in låtar i mobil gick det inte så nu måste jag installera de nya programmet. Jobbigt. Plus att jag egentligen måste sitta på banken också. Skit kort... Och så ska jag ringa pappa och farmor också... Örk. Aja, välkommen till vuxenlivet. Ska inte klaga haha ^^


Dryge dag

Har vart en sjukt dryg dag idag.

Ooh kemi..!

Första Kemilektionen idag. har saknat kemi nåt så grymt! Tycker det är jätteroligt! Tre dar i veckan har vi kemi. I like it! Matte har vi alla dagar förutom tisdagar. Så, på måndagar har vi Matte och Kemi - Mina favvisämnen! Ah älska måndagar!

Efter skolan stack jag och Belinda ner i stan. Satte oss på Burger King o käka glass. Har tänkt på det, eftersom man går i skolan nära stan och äter i stan så går man i stan mycket mer. Innan gick jag knappt i stan, nu går jag nästan varje dag!

När jag kom hem stod det en påse från The Phone House utanför mitt rum. Men jag missar den såklart, jäkla dumskalle. Så mamma ställde sig vid påsen och sa "men oj vad har vi här då?". Tillochmed då undrade jag vad hon snackade om! Tills jag såg påsen! Ah hon hade fixat en skitfin Walkman till mig! Helt blå, skitfin! Så nu har jag ny mobilur också! Så nu sitter jag och smsar järnet med hur många som helst! Det finns Guitar Hero på den med, så nu har jag Guitar Hero i mobilen och i Xbox. Lyx, haha!



Stack och tränade idag med. Första gången sen juluppehållet. Kan säga att jag höll på att dö! Som vanligt var det otroligt varmt där nere, plus att all kondition är helt väck. Men det var roligt att slå o banka ut lite agressioner ^^. Fast sen efter träningen fick jag sjukt ont i njuren! Kanske dags att bli sjuk igen? Har fortfarande inte hört något från läkaren sim skulle ringt innan jul. Lite dålig stil, eller hur? Har de sagt när de ska höra av sog så får de göra det med. Det är inte direkt roligt att ha ont och sitta på akuten och hyperventilera. Man borde upptäcka ett piller mot allt, eller vad säger ni?

Va sa do?!


"Jag är fan döv på ena örat!"

Min kusin, Johanna, är förkyld så hon hör dåligt på ena örat. Undrar om jag börjar ta efter henne. Jag har varit förkyld nu ett par veckor men det har gått över. Undrar om det har flyttat sig till öronen istället? Har sjukt lock för ena örat! Plus att det gör ont också. Ska gifta mig med en rik man som kan fixa heeling åt mig när ja knäpper med fingrarna. Bra framtid, eller hur?

Kan du vara här kl 3..??

I morse låg jag så fridfullt och sov när mamma ringde och frågade om jag kunde komma in till malmö runt kl 3. Hon fyller år imorgon så hon hade kalas idag. Visst visst. Gick upp kl 12, åt frukost och åkte ner i stan. Köpte en jättefin temugg till henne. En stor temugg. Hon älskar stora temuggar så det fick bli en ljusblå sådan.

Jag fick vänta i en halvtimme på tåget. Mäkta drygt! Öresundståget kom fem minuter efter Pågatåget, men Öresundståget går direkt och är mycket bekvämare så det var värt att vänta. Väl på tåget kom det en tjej med ett frågeformulär.. Det var tydligen en tävling så kunde man vinna en resa till paris. Det enda kruxet var att frågorna var på danska, så jag gissade på allt. Hoppas jag vinner ändå, haha!

På tal om resor! Som ni vet ska vi ju ner till Tyskland, Italien, Schweiz, Öserrike och där och jag fick lov att ta med en kompis. Så idag frågade jag Johanna om hon ville med ut och resa lite... Klart hon ville det, blev överlycklig! Så nu ska jag snacka med pappa bara sen är det klart. Eller om han läser här.. Ja, min pappa läser min blogg.. Men vadå, ytterligare en besökare eller hur? hahah.

Nu ska jag fixa med Johannas blogg. Lovade att fixa till hennes så nu får jag göra det med. Inte mig emot, tycker det är kul =) Vi hörs!

Sova till The Simpsons

Har varit så trött idag så det finns inte! Shoppingrundor är krävande, haha. När vi kom hem från Nova Lund så åt vi tårta (asgod) och sen satte jag mig här och fördrev tiden en timme kanske. Ut i soffan och tänkte kolla tv, men vår box funkar inte så vi har typ inga vettiga kanaler. Roligt att sitta på kunskapskanalen och glo. Nje inte särskilt. Rotade bland filmerna och hittade The Simpsons. Typ 4 avsnitt på en DVD. Jag sov efter tio minuter.. Lönt att sätta på den filmen, haha!
På måndag är det skola, längtar ni? ^^

Pappa.. Ska vi ha den här?

Ibland är min pappa askul att shoppa med. Igår var han och jag och handlade typ middag och sånt.. Så stöter han till en hylla och ett paket choklad trillar ner i korgen och jag frågar honom, Ska vi verkligen ha det här? Han tittar lite på kartongen och säger:
- Ja, de ser gott ut, de tar vi!
Ja, det var ju choklad så det tackar han inte nej till direkt.

Idag stack vi till Nova Lund. Hittade en fin tröja på Gina Tricot men mitt kort funkar inte så jag orkade bara inte gå och ta ut pengar. Tröjan får vänta.

På vägen hem snackade vi om att vi skulle dra till Tyskland i sommar, och eftersom Douglas ska till England så skulle han inte med till Tyskland, så om jag ville, så fick jag lov att ta med en kompis. Mäkta roligt! Så nu blir det att reka efter nån som kan hänga med till Tyskland i början av Juli. Vi kanske skulle till Italien också. Mihi. Roligt.

Nu ska vi käka tårta för jag fick Mvg i matte. Värt att få Mvg och få tårta. Bra deal.


Småsemester

Pappa kommer och hämtar mig om en timme ungefär. Ska bli ganska skönt att komma ifrån syrran ett tag.. Inte för jag inte tycker om henne men orkar inte med henne.. Hon kan snäsa åt en utan anledning.. Vara direkt otrevlig, göra taskiga saker. Sen säger hon förlåt och tänker att nu e de lungt, sen gör hon om det. Har sagt åt henne nu att hon behöver inte säga förlåt, hon menar ändå inte det. Det är ju stor skillnad på att säga något man menar och något man inte menar..

Igår hade vi också gräl när hon skrämde mig. Hon säger förlåt, men gör om det en timme senare. Please God save me.

Nu i helgen skulle vi tydligen fira mitt MVG i matte tyckte pappa. Det blir väl roligt antar jag haha. Hoppas brasan är igång och det finns te eller varm choklad. Det räcker för mig! Orkar inte fira så stort, är jättetrött! Igår gick jag och lade mig 12 och sov till 12.. 12 timmars sömn, ganska mkt.

Dags att käka middag.. Vi får väl se hur mycket mat det blir för min del.. Dags att dra till farmor och äta hennes mat, haha! Kanske bloggar lite ikväll, om inte så hörs vi imorgon!

Studiedag

Studiedag idag. Skolan på allvar på Måndag. Det är egentligen lite svårt att fatta att det är skola igen nu när man varit ledig..

Vi fick iallafall ett skitbra schema! När vi gå förmiddag börjar vi 9.30 på måndagen och slutar 13.05. Är inte det suver? Samma tider på fredagen. Sen så kommer vi nästan bara vara på första våningen, förutom svenskan på fredagar och ibland kemin. Slippa trapporna för en gångs skull!

Idag ska jag bara slappa till max! Ska till pappa sen i eftermiddag och vara där i helgen.
Nu ska jag äta fruskost, vi hörs!

Kvällsmiddag

Jag har kommit på att jag alltid är hungrig på kvällen! Idag när jag kom hem efter att ha varit på stan och käkat glass på Burger King med Belinda kände jag mig jättehungrig! Sätter mig vid matbordet, tar en tugga och känner det illamående som kommer efter att man ätit för mycket. Kul! Sedan på kvällen kommer hungern.. Lite konstigt ändå.. Fast samtidigt är det inte konstigt att man rasat i vikt.. Humm.. Kanske ett bra nyårslöfte, äta ordentligt? Fast hur mycket nyårslöfte jag än har så kommer jag nog aldrig tycka kött är gott. Just to face the truth.

Bara för det ska jag gå ut och göra mat. Hamburgerkänslan från igår sitter i..

Musik fanatiker

Nu på senaste tiden har jag hittat jättemycket bra musik, det är helt sjukt! Man blir så sugen på att lägga upp det här men samtidigt blir det lite too much! Men, så mycket har jag inte lagt upp än, inte av allt jag har hittat. Så nu får ni en annan låt. Jag vet, den är gammal, but hey! Har inte sagt att jag hänger med! Hahaha.. Fast jag tyckte den var bra ändå.




Lips och Guitar Hero ger en del inspiration ändå. Kanske dags att köpa nya låtar när man börjar få låtbrist i mobilen?
Min iPod gick sönder i somras. Det hörs bara i en lur. Sjukt störigt. Har haft den i två år tills den gick sönder så det är väl mycket för att vara Apple, I guess.. Men ändå, betalar man så pass mycket för den så ska det ju vara värt det också.. Jaja, jag har mobilen, den sviker mig inte! Tappade den i Mälaren i somras, den fungerar! Den älskar mig!
 

Skoldag.

Första skoldagen idag. Fast ändå sista dagen på höstterminen. humm.. Vårterminpå måndag. Orka! Vi fick reda på betygen och ja, jag fick MVG i Matte! ^^ Helt överlycklig. Sjukt flyt ja har haft i den kursen! Nu den här terminen kommer vi läsa
- Matte B
- Svenska A
- Kemi A
- Idrott och hälsa A
- Tyska steg 3
Micke kom med en hemskt nyhet idag och påstod att vi måste läsa moderna språk i tvåan med. Usch, hatar Tyska. Idag på lektionen hade såklart ingen med sina böcker som tur var. Så vi fick massa stenciler vi skulle arbeta med. Jag och Louise i min tyskagrupp satt och improviserade till max. Sjukligt kul. Vi blandade tyska, engelska och svenska i en mening.. Undrar om Eva hörde...

Vi tittade också på en film, Dixie Chicks - Shut up and Sing. Den var helt okej. Handlade om en grupp tjejer som va berömda country sångerskor. Tre tjejer bestod gruppen av. Sen sa den ena tjejen något negativt om Bush, iochmed kriget sen blev de bojkottade så fick man sitta och följa dem i 1,5 timme. Måste säga att tjejen i den gruppen sjunger riktigt bra. Plus att texterna va bra.. Inte direkt ett nytt favoritband men kände igen nån av deras låtar ^^ 


Sen hade vi betygssnack och fick reda på betygen. Så lärarna satt i vars en sal så fick man gå in en och en, vilket innebar mycket väntande. Det stod en whiteboard tavla där vi väntade så jag och Belinda frågade vår mattelärare om pennor sen ritade vi av alla lärare ^^ Plus Håkan Jensen och Karin (rektorn), sen såklart, oss själva!



Hela målningen







Rektorn fick äran att slappna av. Fint med löven va?



Vänster: Belinda Höger: Jag

Laugh everybody

Haha Simon skickade världens roligaste klipp nyss!





090107

Vi hade tydligen minne till xboxet så nu har jag påbörjat min karriär i guitar hero. Vissa låtar e så sega så de finns inte xD Sen är vissa så bra att man sätter sig och laddar ner dem. Det är ganska kul (:

Den här spelade jag innan:

R.E.M - The one I love



mm.. hamburgare..

Åh ångest! Skola imorgon..! Är fortfarande förkyld och täppt i näsan.. En god nyhet, eller ah, vet inte om det är bra eller dåligt egentligen.. Men vi ska få en ny i vår klass. Det stod det iallafall på online. Ett helt nytt namn i klasslistan. Det blir väl roligt I guess.

Såhär sista dagen innan skolan blir det slappedag till max! Slappa i soffan eller sitta här hela dagen. Om det finns nåt roligt att göra då.. Sen såklart packa skolväskan och sådant. Usch. Det gör man på två minuter för att snabbt förtränga minnet av det.

Inatt var jag med om en sjukt konstig grej! Jag låg och sov och drömde om Stockholmsresan vi gjorde med skolan i början av terminen. Vi var på gärdet i Stockholm och där fans en grill där de sålde hamburgare, så alla rusa dit och skulle ha hamburgare. Vi hade fått äcklig mat så den hamburgaren smakade så sjukt gott! Sen vaknade jag av att jag låg och tänkte på den där hamburgaren och insig hur sjukt hungrig jag var! Så klockan halv två inatt gick jag upp och käkade min andra middag. ^^ Jag sov gott sen.

Sista dagen i frihet

Imorgon är det sista dagen i frihet innan skolstarten.. Brukar alltid ha sån ångest. Dels för att skolan börjar och jag måste packa väskan med alla skojgrejer och gå och lägga mig tidigt, dels för jag inte orkar göra det, dels för jag vet att jag måste gå upp tidigt och dels för jag känner mig så lat som inte orkar!
De sista dagarna på lovet är ändå de lataste, har ni tänkt på det? När lovet precis börjat är man så ivrig att gå ut, ha roligt, gå på stan, ut på kvällarna och hitta på grejer. Sen när det är en vecka kvar så är det som man tar till vara på den tiden man har kvar på att sova och lata sig.. Så känner man sig så härligt seg!

Är det bara jag som varit besviken på att vi inte haft nån snö? Det är det dåliga med att bo i Malmö, ingen snö på vintern. Sen på sommaren har vi varmare så det jämnar väl ut sig. Värme äger kyla big time! Minns när jag var liten och var i Västerås över nyår.. Det var typ -30 grader.. Äckligt kallt! Spottade man på marken så va loskan frusen innan den slog i marken.. Över driver inte, så kallt va de..! Bara tanken på att gå ut och leka i snön fick en att vilja stanna inne, haha!

Nog om gamla minnen. Har snöat in på en låt med Roxette, trots att jag avskyr dem. Tycker hennes röst är hemsk och Per Gessles är ännu hemskare. Usch minns när han gick på radio hela tiden med sin luftballong song eller vad det nu var. Psykisk chock när man hörde introt. Haha förlåt gessle, men det är sant! Nåja, här kommer låten. Sov gott allihop så hörs vi imorgon!



Jag ska aldrig skaffa barn

Jag ska aldrig skaffa barn! Haha usch va jobbiga dem är, dem är snälla när dem är nyfödda och inte kan göra mer än att äta, sova, skrika o skita =) Jag har en syster, det räcker och mer därtill! Hon har gått mig på nerverna hela dagen. Funderar på att kasta ut henne på balkongen. Det är nästan så jag får lust att flytta, haha! Har haft i tankarna att flytta och typ gå internat eller gå skola i Lund istället.. Vet inte varför jag vill det men det skulle vara kul. Speciellt flytta långt härifrån och gå internat, åka hem på helgerna och lära sig bli självständig. Det skulle vara något. Är sugen på att kolla upp olika skolor med Nv programmet som kan vara intressanta. Tips?

Isländsk choklad och läsk

Just nu sitter jag här med en bit underbar Isländsk choklad och dricker läsk. Tänker inte på hur onyttigt det är, bara hur gott det är. Ni vet, om ens pappa är gottegris går det i arv. Precis som allt annat!
Igår krängde jag fyra burkar läsk. Kom på mig själv sen med att ha en massa tomburkar på mitt skrivbord. Det står ju 'No Calories' på dem så det borde ju vara ok, eller hur? Jo visst. Man kan ju skylla på att träningen har vinterstängt så man inte kan träna.! Dock får man träna desto mer sen..

På Torsdag börjar skolan. Känner att en veckas ledighet till hade inte skadat, men samtidigt ska det bli kul att börja igen. Helt nya kurser och så får man träffa klassen också! Kan det bli bättre? Man träffar inte klassen på loven direkt. Och min klass är kul som fan! Vi har jätteroligt ihop.

Just nu älskar jag min granne också. Han kom ner me alla sina xbox spel hit som vi fick låna. Tihi! Han hade alla möjliga, typ FIFA 08, Call of duty och sånna. Får väl se vika jag spelar, höhö. Man kanske skulle köpa hem FIFA 09? Har noll koll på tv spel.

Har ni några tips?



Flumbild från McDonalds när jag var där med Belinda. Vi tar alltid flumbilder. Kan aldrig va seriösa på bilder, måste se sjukt stört ut..! Men det är ju roligt så spela roll? :)

Snooor hihi

Jag kom nyss på, att under denna veckan jag har varit dunderförkyld har jag snytit mig som fan. Det har gått åt tre toarullar! Tänk er va mkt papper o snyta sig i ändå..! haha..! så mkt snor näsan producerar.. Örk! Undrar egentligen vad snor är...

"Det är IQn man snyter ut!"

Bara en tanke som ni fick ta del av. Dags att ladda uppmed ny toarulle och snora vidare. Hoppas ni inte är lika förkylda som jag. Vi hörs!


Ny design

Fixade till bloggen nyss. Eller hur är den fin?! Min kära kusin gjorde headern åt mig. Hon har ett asgrymt program och jag har bara paint då jag inte fattar photoshop. Paint gör sååå fint!
Fjärilen, som inte är svartvit, är pricken över i!

Så, vad tycker ni?

Jag tyckte det blev skitsnyggt! =)

Mamma, mat, nuuu!

Åh är hungrig!! kom på att allt jag ätit idag är en halv macka och druckit en kopp te.. Fast kom nyss på att andra halvan av min übergoda macka ligger i kylen. Hade inte hjärta att slänga den men han ninte äta upp den. Kanske är något att fundera på o käka.. hmm..  Äggmacka med kaviar.. Min syrra gick till konsum imorse och köpte ägg och kokade till mig och sig haha. Översöt! I love her. <3
Håller på att dö, så nu ska jag ut och äta andra halvan av min macka, haha. Mamma är på väg hem också, så det blir nog mat sen.
Och Johanna, som har ett asbra bildredigeringsprogram (shit vad långt ord!) håller på att hjälpa mig göra en jättefin ny header. I gråskala ;) Ni får se den sen!

Vafan?! ska du snyta dej nu igen..?

Ja, är man förkyld så är man. Sprang in på apoteket idag och skulle handla lite hostmedicin, näsdroppar och halstabetter. Drar kortet som såklart är oläsligt.. Pinsamt. Måste in till banken o be om ett nytt... De hade stängt idag när jag hade tid o sitta där o vänta.! Det går inte att handla i affärer men går att ta ut i automat.. Kanske är remsan det är fel på. De på banken får fixa.

Det blev iallafall ett vettigt inköp idag: En stickad kofta! Tycker den är jättefin, har spanat länge på den. Fick presentkort i Julklapp så det passade skitbra! Behöver egentligen inte koftor men tyckte den var så fin..!

Nu ska jag bara till banken och ringa tandläkaren. Usch. Frågade mamma om de verkligen va så segt, Hon svarade:
- Välkommen till vuxenvärlden

Tänk om jag inte vill bli välkomnad då?! Haha..!

I will always love youuuuuuu ooohh ah

Sitter och lyssnar på Whitney Houston för en gångs skull. Överskriften säger nog det mesta. Hon var bra en gång i tiden iallafall. =)

Har ni sett hon från Bulgarien som blev känd för hon sjöng Mariah Carey's låt 'Without you'?



Helt underbar! Undrar egentligen om hon själv förstår hur dåligt det är..
Här är orginalet. Hmm märker ni skillnad? Jag tycker iallafall det är sjukt kul!

Ken lee, tulibu dibu douchoo!

Filmdag i soffan

 Idag har jag bara legat i soffan hela dan. Bokstavligt talat! Hade ont i huvudet och halsbränna inatt så sov inte så mycket. Nu har jag feber. Usch, it sucks.

 Jag kan ju iallafall trösta mig med att jag sett två riktigt bra filmer idag!

Farväl Bafana


” 'Farväl Bafana' är historien om James Gregory, en typiskt vit medborgare i apartheidens Sydafrika. I slutet av 1960-talet fick han anställning som fångvaktare på Robben Island. Då han kunde tala och läsa Sydafrikas inhemska språk xhosa, sattes han att spionera på en grupp svarta politiska fångar, som ofta använde sig av det nämnda, i fängelset förbjudna, språket. En av dessa interner, den mest uppmärksammade av dem alla, var Nelson Mandela. Gregory innehade arbetsuppgifterna i tjugo år och under denna tid växte en vänskap fram mellan den omtalade fången och hans fångvaktare. "






Ali

"Berättelsen om världens genom tiderna störste boxare! Muhammad Ali och hans fantastiska karriär har överförts till film, sprängfylld av action och spänning samt med Will Smith i huvudrollen. Historien börjar när den unge och kaxige Cassius Clay vinner en överraskande seger över Sonny Liston och kulminerar med "Rumble in the Jungle" - Muhammad Alis legendariska uppgörelse med George Foreman... Legenden Muhammad Ali porträtteras av en av världens största stjärnor, Will Smith, som fick både en Oscar- och en Golden Globe-nominering för sin prestation. Will Smiths rörelser är fulländade, han dansar som en fjäril och sticker som ett bi på samma sätt som den legendariske Ali en gång gjorde. En film vi länge har väntat på och som garanterat kommer att infria alla dina förväntningar om en klockren seger på knockout!"

1 Januari!

Hej allihopa!

Hoppas ni haft ett kul nyår! Själv var jag hemma hos min kompis Oskar. Det var jag, Oskar, Conrad, Tobias, Theo och Jesper. Liten skara, men vi hade skitkul!
Jag och Jesper kom dit vid halv sju, sen kom resten vid sju. Det bjöd på Tacos och chokladmousse till mat. Gotteligottgott! Vi satt i vardagsrummet och snackade och hade kul. Vi fick för oss att köra charader också. Jag skrev typ
- Justin Timberlake o raff set
- Fiskrensare på crack
- Full dansande julgran
- Kåt rosa flygande enhörning som diggar Britney Spears

Gissa om det var kul att se!
Vi gick ut och tittade på fyrverkerierna vid 12 som alla andra, höhö.. Sen när vi kom in blev det musik och godis!
Godis är priceless..!
Sen stack alla vid tre ifrån Oskar, började gå hemåt. Var hemma vid halv fyra och störtade i säng!

Hur firade ni ert nyår?




Idag väckte mamma mig vid halv tolv. Vi åkte direkt ut till mormor och morfar och mockade och så red jag. Fy f*n va kallt det var! Nu ligger jag bara hemma i soffan och tittar på tv. Har sån sjuk huvudvärk och är jättetrött.
Ni får ha det så bra så hörs vi sen!

RSS 2.0