Mina tankar just nu.

Ibland blir ja så sjukt besviken. Att folk ibland har mage att vara så respektlösa och själviska.. Vad går de i vinst med?
Om man jämför vinsten med förlusten, går man back, eller hur? Det är bara att inse att man gör det. Det värsta med grejen är att det är svårt att inse innan det är försent. Man kanske inte vill inse över huvud taget? Att ignorera problemet gör det ännu mer värdelöst.
Kallas det tillit?
Isånnafall finns det ju inte många som känner tillit.
Har också funderat på vad vänskap innebär egentligen. Prioritering är väl en del. Om man prioriterar vänner före sitt ego eller inte. Vad är viktigast? En själv eller ens vänner?

Vänskap kan ändå vara väldigt sårbar.
Så sårbar att det går snabbt att rasera den

Du sårar mig. Nåt så enormt.
Säg inte förlåt, du menar ändå inte det.
Jag märker det, mer än du tror.
Frågan är,
Gör du det?

Guitar Hero nerds

Sitter just nu i soffan, Pierre spelar Guitar Hero. Han skulle försöka spela på medium men han dog typ direkt. Själv spelar man på Medium utan problem, hähä..! Tänk dem som spelar extrema låtar på det svåraste, så mycket de måste ha spelat ändå.. Man kan förstå det om de haft spelet länge men dem som haft det en månad och spelar dygnet runt.. Get a life! Det är roligt, men inte roligt.. Hahah ganska kul, Pierre tar 97% på easy, jag tar lika mycket fast på Medium.. han vågar inte köra på medium.. Silken ''man''! hahah!

Smilla och Alex är här också.. Det är sjukt tyst när Kornelia inte är hemma.. Så de får liva upp stället!

Och imorgon är det nyårsafton.. Panik, vet inte vad jag ska göra än. Får ringa och terrorisera Belinda.. Det känns ju ganska utaslutet att sitta hemma, eller hur!  Kanske kommer vara hemma hos mig eller hos Belindas kusins syster. Härligt.

Tänkte joina Guitar Hero klubben. Vi hörs senare!

Bella, glöm inte att läsa rätt nu!

God morgon!

Äntligen hemma! Tänk, nu har man jobbat klart för i år! Tänk om man kunde sagt det om en vecka istället, i början av Januari och kunna vara ledig hela året. Avis på mormor! Det är den enda anledningen till att vilja vara pensionär, man slipper jobba. Fast ändå, att vara ung är väl härligt på sitt sätt det med.

Idag flöt det på bättre så kom hem en hel timme tidigare. Skönt! Vaknade kvart i två idag, mamma väckte jag halv 6 o fråna hur jävla länge hon tänkte sova egentligen. Hallå, jag är ju hungrig! Låter som en ettåring men är man hungrig så är man! Kändes lite konstigt att äta frukost när alla andra åt middag. Jag jobbar ju inte alls ofta med det här så man kan ju inte säga att jag är van direkt.

När vi kom ner på Sydsvenskan kunde mamma inte motstå att berätta för de andra chaufförerna att jag läste fel på listan igår. Det var inte mitt fel! säger vi..! Jag råkade hoppa över ett stopp så vi körde vilse och såklart berättas det. Så när vi står och lastar och ska precis ta o sticka iväg kommer Per Evert, en som är anställd hos oss och allmänt glad och rolig, fram och säger
"jaadu, glöm nu inte att sjukhuset är efter bilprovningen!!"
Det fick jag höra från många! haha som de jävlades med mig! Så nu har jag något att retas tillbaka för..! Som ni vet så älskar jag och retas, så jag sörjer verkligen inte.

Det gör mig ändå glad att folket där kan man skoja med, även om man inte känner dem... De kommer fram och säger god morgon (höhö) och retas med mig precis som alla andra. Och jag är inte sen att haka på!

En kille kom fram och sa att jag kan stanna kvar och jobba där hela natten, jag är billig och bra arbetskraft! Ja men jo tack! Slav som man är.. Kanske ska fundera på att kolla upp sommarjobb där, man kan alltid lägga tidningar på bur eller dricka kaffe och rulla tummarna.

Nu ska jag iallafall sova som en gris! Håller på att dra huvet i datorn.. Gör nog ont.
Vi hörs sen när jag vaknat!



Kände för att lägga in en bild, kändes så tomt på bilder! Samtidigt, vad ska man lägga in? Ego som man är lägger man klart in en på sig själv. Eller hur?

Jag känner mig duktig..!

Jag och mamma kom nyss hem. Vi har varit på Sydis (dvs. Sydsvenskan där tidningarna trycks) och tömt bilen på grejer.
Jag nästan längtar tills inatt! Shit! Vad har hänt med mig? Jag håller på att bli mentalt störd! haha.

Men vi hade ändå roligt. Det har sin charm eller vad man nu ska säga. Fast GPSen slänger vi åt h*ete, haha!

Mitt Chai kokade nyss över. Herre gud. Tror jag är beroende av det. Men det är ändå gott att ha det i en termomugg och dricka lite varmt mellan stoppen. Det är svinkallt ute! Tror de va -4 grader inatt.. Höll fan på å frysa asrlet av mig x)

Nej nu har jag bloggat färdigt för idag. Vi hörs imorgon bitti när jag kommit hem!

Nyvaken

Nu blir det god morgon som känns rätt för mig iallafall! Vaknade för tio minuter sedan och var klarvaken. Trodde klockan bara var tio ungefär så ja undrade varför jag vaknade o va så pigg.. fast klockan var två.. höhöhö!!

Undrar vad som ska hända idag.. Det är det negativa med att jobba nattetid. Man vaknar så sent att det nästan inte är lönt att sticka ut och göra något.. Man får vara hemma och slappa och sova hela dagen så man orkar jobba sen på natten..

Tycker ni det verkar roligt? Hör av er och ni får slita så sover jag! Nu ska jag iallafall titta på tv och vakna ordentligt..
Vi hörs sen!

Trött!!

Godmorgon allihopa!!

Guess what? Nu har ni nyss vaknat perhaps? Jag ligger och sover!
Herregud vad jag är trött nu! Men... blogga orkar man alltid!
Slitigt och tungt som det är så är det också ganska kul. Mamma körde och jag satt och läste listan och fixade paket. Ibland ska man lämna typ 25 tidningar i en plastpåse utanför en dörr typ. Öppna rutan och kasta ut sk*ten, haha!
Mamma väckte mig vid tolv, vi åt och så sen stack vi till Sydsvenskan. Grymt roligt folk! Folk jag inte ens kände kom fram och kramade om mig o frågade hur jag mådde, hur mormor och morfar mådde och varför jag var med mamma där osv. Jätteroligt! De vet att sträcker de fram handen och ska skaka hand utbrister jag:
"Fan va snål du e!!"
Bara för skojs skull. Ni vet ju hur jag är, skojar hela tiden!
Och som vi körde vilse! Haha vi hade en GPS som skulle visa vägen. Yeah right! Den visade åt höger men vi skulle åt vänster.. Hmmm var har vi köpt den, halva priset på netto?

Tack för tipsen angående nyårsafton! Har lite nya ideer som jag fick inatt och med tipsen jag nu fick kan jag så smått spåna vidare. Mysigt!

Hoppas ni hade en god natts sömn när jag var ute och slet!
Nu ska jag iallafall sova, det har jag förtjänat. Undrar om jag kommer vakna klockan ett eller klockan fyra. Det återstår att se! Ha det fint så hörs vi sen!

Nyårsafton

Halloj!

Fick frågan om vad jag ska göra på nyårsafton.. Helt ärligt så vet jag inte. Jag och min kompis (belindaaaahh) Hade planer men de gick i kras..  Så nu smider vi nya. =) Kom gärna med förslag! Vad ska ni hitta på?


Drick inte för mycket och smäll inte av er fingrarna! =)

Haha det lät som mina föräldrar, men ändå!

Chai - me love!

Smakade nyss på mitt nykokade Chai. Det blev ganska misslyckat, men sen kom jag på vad som var fel.. Jag hade använt malen Kanel och Ingefära så der klumpar ihop sig och lägger sig på botten och blir sk*t starkt! Fick sila det genom en handduk (Har hört att det ska fungera). Tror att det gjorde det också!

För Chaiälskare så kommer receptet här:

1 msk ingefära
ca ½ msk kanel
ca 10 hela nejlikor
5 dl mjölk
1 liter vatten
3 tepåsar (helst Earl Grey eller annat "vanligt" te, inte jordgubbste & dyl)
1-1.5 dl socker beroende på hur sött du vill ha det.
Kardemummakapslar. Vet inte hur många.. Ta i typ 10 stycken ;)

Först blandar man Kanel, Ingefära, Nejlikor, Kardemumma och vatten och låter det koka i 10 minuter. Häll i mjölk och socker, låt koka. Lägg i tepåsar o låt det dra en stund.
klart! Gå på magkänsla, jag hade tappat bort receptlappen, så såhär gjorde jag, men det blev gott ;D

(jag gjorde utan kardemumma. kom på i efterhand att man skulle ha det i, men skit samma, det blev ju gott ändå!)

Lycka till!

Jobbdags..!

Jag ska jobba inatt. Trevligt va? Jag och mamma ska vara på Sydsvenskan klockan ett. Sedan är vi hemma vid sju. Samma grejs imorgon natt också.! Bara för att Gretar är på Island och det är egentligen han som ska jobba. Så jag hjälper mamma lite så går det snabbare. Plus att jag tror att vi kommer ha väldigt kul! Vi kommer nog sitta och prata hela tiden.

Just nu håller jag på att koka Chai som vi ska ha med inatt. Det är ett Indiskt sötat te. Jättegott! Så det tänkte jag koka nu och sen värma och hälla på termos till mig och mamma ikväll. Vi har också köpt frukt och godis som vi ska ha med. Myspys! Så imorgon kommer jag sova hela dagen, haha!

Men ikväll får ni mer än gärna smsa. Ringer ni så kanske jag inte kan svara om jag inte är i bilen. Om ni undrar så har vi eget företag där vi kör ut metro och sydsvenskan tror jag. Så jag ska sitta i en lastbil hela natten. Vi ska till Kristianstad och Hässlehåla. Sen har man stopp där man stannar och lägger i tidningar i ett ställ eller vid en entré. Roligt va? Njaaah... Men bra betalt!

Nej nu kokar sk*ten nästan över! Om det blev lyckat kan jag lägga in recepter sedan. Vi hörs snart!

Nattuggla

Har funderat på vilken nattuggla jag är! Det är helt sjukt, kan utan problem vara uppe till morgonen. Brukar oftast vara det att jag är uttråkad som gör att jag lägger mig.. Men ändå! Det blir att man sitter kvar uppe, utan anledning. Gör mest ingenting. Ibland pallrar man sig i säng och tittar lite på tv. Igår fastnade jag i ishockeymatchen mellan Sveroge och Finland. Orkade dock bara kolla till halv tre. Sverige ledde med 2-1, sen vet jag inte mer. Undrar vem som tog hem matchen.
Ni får sova så gott så hörs vi imorgon.

Tips på fin nyårsklänning

Jag brukar alltid fundera på vad jag ska ha på mig på nyår. Så några tips!

- Den lilla svarta fungerar alltid!
- Till en tubklänning kan ett långt halsband faktiskt vara fint!
- Våga stick ut ur mängden! Du behöver inte ha det som alla andra har, ha det som passar dig!
- Känn dig bekväm i plagget. Det är inte kul att sitta och känna sig obekväm.
- Fynda! En fin klänning måste inte vara superdyr. Mellandagsrean kommer perfekt!
- Om den är väldigt kort, ha strumpbyxor under. Kan se lite naket ut annars!

Lycka till med att hitta era favoriter! =)


Nyårsklänning..!

Idag var jag och Belinda på stan. Vi hade jätteroligt! Köpte en ny nyårsklänning idag också. Har letat ihjäl mig! Belinda köpte en jättefin tubklänning som var svart med guldig dragkedja i ryggen. Jag tittade också på den men kände inte för den. Jag hittade en jättefin, svart halterneck klänning med vita blommor och vitt tyll längst nere.



Vad tycker ni? Visst är den fin?! Tyllet syns inte så tydligt, men det är vitt tyll längst nere.

bortsprungen mobil...

Jag lyckas alltid tappa bort min mobil!
Tips på hur man håller reda på den?

Laserdome dag!

Dagens ord : Laserdome!

Jag och Johanna var på Laserdome hela dagen idag. Vi köpte dagpass, kostar 200 kronor så får man spela hur mycket man vill under hela dagen. Härligt! Vi utklassade tre killar. I mitt lag var det Johanna, jag och en som ja inte visste vad han hette, men han var typ 8 år gammal så det fick bli lilleman. Vi mötte tre killar som var runt 18 år gamla ungefär.? De fick 900 poäng och vi fick 11 000. Girlpower! (plus lilleman).

Och en asrolig grej inträffade också! Eller ja, många! En kille kom springande förbi mej riktigt snabbt, sen hörde jag en duns. Rätt in i väggen! Dog av garv!
En annan kul grej; Det finns ju rökmaskiner där inne. Jag spreng förbi en sådan precis när det börja komma rök.. Sprang förbi den och stannade o fick min briljanta idé: Om jag ställer mig i röken ser ingen mig!
Så jag ställde mig i röken och väntade. Sen kom jag på att, Fan! Jag ser ju inget! Kanske dålig idé... Men den funkade en liten stund iallafall..!

Stack hem, åt pizza. Jättegott! Sen åkte vi och lämnade Johanna.
Detta var en sjukt bra dag! Hellre detta än att få en julklapp. Vi valde att gå ut och hitta på något istället för att ge varandra en julklapp, och jag måste säga, jag ångrar mig inte. =)

Ny tjockiströja!

Hittade nyss en tröja jag fått av mamma. Tyckte den var jätteläcker! Svart polotröja med hög krage. tycker man får så fin figur i dem! så ett långt halsband så blir det jättesnyggt! Dock inte den jag fick i julklapp, den ska vi byta mot en storlek större.


Snart är julen slut...

Jahapp, nu är julen typ slut.. Synd! Har ni tänkt på det, att vi måste vänta ett helt år på att det ska bli jul igen.. Det är ändå ganska lång tid. Jag har också funderat en del på det där med födelsedagar. Det kommer ju också bara en gång om året, men det är inte riktigt det jag tänkr mest på. Vänd på hela grejen. Man firar att man är ett år äldre, men man firar också att man är ett år närmre döden.. När man ser det så, så känns det inte värt att fira det, eller hur.. Men vad fan! Fira medans man kan, de e ju kul! (:

Idag har jag inte alls gjort mycket över huvud taget. Låg och sov till halv 12. Skönt! Åkte till mormor och åt. julmat och stuvade makaroner. Ni anar inte så goda hennes stuvade makaroner är! Yummieee.. Sedan åkte jag och mamma hem. Vi städade lite och plockade ner granen. Mamma tålde inte att se den!
Om ni undrar så har vi plastgran. Min syster har astma och är jätteallergisk mot det så det går inte. Tråkigt med plastgran, men bättre det än inget.
När vi hade gjort det kom Johanna hit. Vi spelade Guitar Hero och satt och snackade. Jättemysigt.

För er information ska jag och Johanna köra heldagspass på Laserdome imorgon. Iställer för att ge julklappar till varandra. Gissa om vi kommer ha kul?!

björn gustafsson humör!

Är på lite Björn Gustafsson humör!

Vad är kärlek? När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny, When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
När Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla, "Min pappa är rik, vill du hångla?"
Om man spärrar upp sina ögon, och tittar bak med huvudet, Då ser man galen ut.
Det har egentligen inte hit och höra, Det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång, Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns, Såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, Våga chansa och se om det går.
Vad är fegt, vad är mod, what is love? Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA, Tack GÖTEBORG ni är kärlek för mig!


Och när han ringde in till Swebus:

Bästa busstrafiken här på SWE
Ni är en människoras av sämsta kvalité


En stackars pojke i tårar
I sin brors gamla kläder
Lämnad att dö i vårt iskalla väder

Som ni glatt ger en böter med ert självbelåtna flin
800 spänn, era jävla svin!

Kontrollanter och lapplisor, jag hoppas ni försvinner
Bakom era ryggar vajar handens längsta finger

Erat jobb är så trisst så att tiden står stilla
Hoppas lönen är kass och frun luktar illa

Man mår illa och får kväljningar av att se er på stan
Hoppas ni får magsjuka och fula barn

Ni ska pissa i motvind och stryk ska ni ha
Jag hoppas ni inte får nån tårta på er födelsedag

Ni är värdelösa kreatur som är svårt att hata mer
Barnen i Afrika tycker synd om er

Ingen tycker om er, inte ens era föräldrar
Må västtrafik brinna i helvetets eldar

Ha de gött hej!

mejih kjissmass

God Jul på er! Sorry att jag inte bloggat. Har inte hunnit! 

Var på stan med Emelie i måndags. Vi har inte träffats sen skolan började så det var askul att träffa henne.Vi gick runt och köpte de Julklappar vi hade kvar. Jag köpte till:


• Marcus: en cool klocka som ser ut som ett däck och fiskegrejer

• Mamma: Ansiktsrengöring

• Pappa: Träslevar som man lagar mat med

• Sara: En kokbok med recept från Frankrike

• Kornelia: Kläder till sin nalle från Build-A-Bear

• Gretar: Hörlurar till mp3

• Farmor: Japanskt körsbärste

•Lotta: Nagellack och handcreme

Den 23 stack jag hem till pappa och firade lillejul. Vi åt, tände brasa, drack Chai och öppnade julklappar. Där fick jag:


• Presentkort på 150 kronor på H&M

• 500 kronor

• Benskydd till thaiboxningen, precis vad jag behövde!

Idag, Julafton, wihii! Jag vaknade runt halv tolv. Eftersom Kornelia och Gretar är på Island och firar med släkten där, så åkte jag och mamma till Marcus (min morbror) och Liselotte (hans sambo) och firade jul där. Det var jag, Mamma, Mormor, Morfar, Thomas, Therese, Nathalie, Johanna och Evelina. Mysigt!
Innan vi åkte dit så stack jag och mamma till ÖB och handlade. Lite godis, julmust och sådant ni vet.
Måste säga att jag inte alls gillar att gå i mataffärer och affärer som har lite allt möjligt till låga priser och sådant. Det finns aldrig det man vill ha.. Det finns bara massa okända märken på sakerna som man vet inte är goda.. Till exempel, Premier Coca cola.. Usch! Nej, får lite smått panik av att gå där inne. Speciellt när den man handlar med tycker det är jätteroligt och planerar att spendera nästkommande timme där inne också!
Nåja, vi kom därifrån iallafall! Johanna fick vara tomte. Idag fick jag:


 

• Tjocktröja från VILA

• Tröja från Vero moda

• Benvärmare (skitsnygga!)

• Strumpbyxor (?)

• Pengar

Jag har även fått för tidiga julklappar som jag och syrran ska dela på:


 

• xbox 360

• Guitar Hero World Tour (endast gitarren)

• LIPS (en nyare version av Singstar)

Måste säga att jag ändå är nöjd med julen! Sen så har jag fortfarande julklappar jag inte har öppnat än. Can't wait!


Wii I like it

Min dag har varit såå chill idag! Vaknade vid 12, gick upp och åt lite. Spelade Wii. För engångs skull! Brukar aldrig spela, tycker det är tråkigt men nu blev jag sugen på att spela faktiskt. Så spelade lite Tennis.
Jag och Sara kokte Chai idag. Blev jättegott! Mycket godare än den de har på espresso house faktiskt. Tog inte så lång tid som jag trott och det blev jättegott! Ångad mjölk på toppen. Chai Latte á la Bella!

Fick höra lite nyheter från min syster igår. Vi fick Guitar Hero av Mormor och Morfar. Roligt roligt!

Den lyssnar jag på för tillfället ^^


Vänner..

Vad skulle man gjort i livet utan vänner? Tänk egentligen så mycket det ger en. Det är som en ge och ta-relation. Man hjälper varandra genom svåra tider samtidigt som man skrattar med varandra. Tänk er en värld utan vänskap? Usch nej, så tråkigt! Inte ha någon att berätta alla sina hemligheter för, att inte ha någon att lita på? Det skulle vara en tråkig och dyster värld.
Jag minns fortfarande min första kompis från dagis. Hon hette anna och hade blont,kort och rakt hår. Vi lekte hela tiden! Sedan bytte jag dagis och Anna försvann. Man har ju inte kompisar på samma sätt när man är liten som när man är äldre. Då var det bara vem som var roligast att leka med. Nu är vänskap så mycket mer.
Egentligen blir allting mer. Man får mer ansvar, men också mer möjligheter.

Njah, jag vet inte, jag skulle inte klarat mig utan mina vänner. Eller vad säger ni?

Julklappsshopping.

Kom nyss hem från Nova Lund. Jag & pappa stack dit en snabbis. Han köpte kaffe, såklart..! Kaffegalning, vad ska man göra? Köpte julklapp till Lotta och Farmor. Nu har jag Kornelia, mamma, gretar, mormor och morfar kvar. Missat ngn? Haha i Hope not! Eller jo! Marcus har jag kvar. Damn! Måste köpa ngt till honom för 200 spänn.. Aja vet nog vad ja ska köpa så :)

Nu sitter jag och äter lussebullar och sörjer min fattigdom. Pengar kommer på måndag! Yihoo! Måste gå på stan. Får dra med mig nån stackare.. Brutalt jag vet, men sånnt e livet! haha i värsta fall går jag ner ensam och njuter av min ensamhet. hihihi!

Aja, vi höres väl senare eller imorgon. Poss!



Myskväll m Belliiiie

Har precis lämnat av belinda på bussen. Hon sov hos mig från igår till idag. Jättemysigt!
Vi hade avslutning på skolan igår. Sjöng singstar och spelade guitar hero. Askul!
Sen kom pappa och hämtade oss så åkte vi o handlade. Kom hem, fikade, spelade wii o sen störta vi ner på madrassen i mitt golv o sov. Gick upp, gjordede mat.Spelade lite Wii..  De va askul! Vi gjorde ingemar och Aida så nu har vi dem på Wii, haha! =) Sen gick pappa, sara o douglas ut o käkade och gick på bio, så jag o bellis satte på ashög musik och lagade mat, Pasta i tomatsås. MUMS! Vi hade värsta mysmiddan! hels släckt överallt o stearinljus.
Sen baka vi pepparkakor! Haha vi glömde dem i ugnen så de blev kolsvarta! xD
Vi gjorde varm choklad med skum som vi skummade i kaffemaskinen. Satte oss framför brasan. Asmysigt! De blev skitvarmt. SÅ snackade vi bland annat om första dagen i Jensen och vad man hade fått för intryck av alla när man såg dem o sånnt.
Sen brann brasan ut så spelade vi Wii. IGEN!
Vi la oss vid 12 o somnade direkt. Båda låg på madrassen på golvet. Haha jag vaknade mitt i natten av att ha Belindas rumpa i min rygg o ja låg halvt på golvet xD
Sen vaknade vi kl 11, låg o snackade, gick upp o åt frukost. Blev resterna från igår. Yummie! Spelade mer Wii, sen gick vi till bussen. Mysigt! Måste göras om!


Seriöst..



Lite oseriöst



Helt oseriöst!

Fler bilder kommer senare! I promise


tomorrow is the day

Skolan slutar imorrn!! Haha kan inte sluta längta! Sen är de 1 vecka till julafton, två veckor till nyår och tre veckor tills da hell is back haha!

har vart sjukt lat idag.. låg och sov lite längre än vanligt, sen pallade jag inte stressa så jag kom medvetet försent xD Men vi bara pysslade på engelskan o höll på... ganska chill (: sen typ samma på tyskan. lunch på china box, sen hem. Har bara slappat! Tagit upp julgranen ur källaren. min syrra e allergisk /= Nu har jag precis ätit. tror jag ät för mycket, har skitont i magen!

Sen måste jag ringa tandregleraren för en fnutt på tandställningen har lossnat... Och sen till min vanliga tandläkare för jag inte minns när jag ska gå dit xD Har noll koll.. Hatar o inte ha koll på vad som ska hända och vart jag ska.

Aja, ska lägga mig o dåsa i soffan.
Poss!



Pyssel på engelskan. Fin va?

1 dag kvar!!

1 dag kvar till jullovet! Längtar!! bara imorgon kvar sen slutar vi på fre. Sen sticker jag och Belinda hem till mig i Lund och bakar pepparkakor och myser vid brasan. Me liek!
Var en ganska dryg skoldag idag.. näst sista! <3 Vi hade anatomiprov. gick asbra! Sen gick jag & Belinda i stan i typ 3 h! Kollade på klänningar, vi va inne i pärlshopen o köpte lite grejer.. Sen stack vi till triangeln och satte oss på Mc Do.. Hjälpte henne med matten. Hon var så söt!! xD skulle gångra ett bråk för o lösa ut x, så sa ja att ohn gångra fel, så strök hon över talet o skrev samma under! haha xD o de va fel siffror xD Fast sen rätta vi till de så... Hon kunde allt till slut! Sa åt henne att tänka högt o förklara för mig osm skulle låssas va retard xD O att hon skulle ha min röst i huvet o tänka på va ja sagt under provet xD Förvånar mej inte om hon storgarva åt våra skämt.! Men hon kunde det till slut. Duktig Bellis! <3
Sen stack jag hem o sen va de julfest på syrrans skola. Shit! kom nyss på att ja har asmkt plugg tills imorrn o har inte börjat!! I better go.. Poss!

Haha flipp!

Haha det var nån idiot som addat min låssaspappas msn och erbjöd sexuella tjänster o sånnt.. O han typ va på väg o blocka o ta bort, så ja bara nej gör inte det, flytta på dej! Så jag drev personen till vansinne typ xD Satt o dryga järnet, låssades vara en man på 87 bast o sa att jag hade jobbat som polis och att ja skulle anmäla o sånnt xD haha de blev skiträdda.. Dagens bästa.

Var iallafall en bra dag i skolan idag. På Engelskan kollade vi på film. Typ somnade och började drömma! haha drömde att jag la upp böcker på bordet sen när jag vaknade låg där inga böcker xD Så ah.. Skyller på medicinen att jag blir jäääättetrött av den.. Sen hade vi tyska. Vi typ satt och skrev klart våra dikter. Sög rätt hårt. Jag & Två andra tjejer satt inne i ett konferansrum. Hade precis renskrivit min så ville emelie läsa den så ja skickar över blocket o hon skriver typ hej lr nått i det, o jag skriker typ ashögt utan o tänka på de xD haha pinsamt.. Men kul..
På matten hade vi matte på engelska... Haha kändes som första mattelektionen, fattade inte så mkt av va hon sa x) Fast ja kunde de sen innan så. No problems.

Har anatomiprov imorgon. Orkar inte plugga, sitter bara och bloggar och lyssnar på musik xD Sen kommer syrran hem så ska vi göra pepparkakshus. Bara för arr inte ''hinna'' plugga (=

Nu ska jag sticka o käka o sen kmr syrran! Poss!

If i were a boy..

Haha har snöat in på den låten!

Har varit sjuk idag.. Hade ont i njuren så sov nt på hela natten o hade ont imorse. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, har bara vart hemma så.. xD


Låten gick inte och lägga upp så ni ser den här. http://www.youtube.com/watch?v=BVTyLqkez6A

Hur fan löser jag detta?

Problems problems problems.. Oh I (don't) like it!

 


Jag vet hur jag ska lösa det. Frågan är, Vågar jag?
Jag måste. Jag har inget val.

 


Ikväll fick jag veta vem som verkligen ställer upp för mig när det behövs. Och vem som inte. Tack för ni lyssnade. Det betyder.

Photos!

Kmr bilder från humanitetens hus.



Jag & Bellis vid klassens picasso look alike. Båda ser helt efterblivna ut på bilden!



Bellis ritade familjen och ''My brother from another mother'' o de, jag skrev ''Mamma <3'' och de ovanför Bellis family...



...dvs det där typ.

Ett flak läsk, helt för mig själv!

Började med engelska idag istället för samhällskunskap. Skittråkigt, börjar tröttna på läraren.. Innan tyckte jag hon var arbra, nu är hon mer a pain in the ass. Kanske för jag träffar henne 7 timmar o 20 min i veckan på både engelska och tyska? Typ skulle tro de, haha! Nästa termin har ja som tur e inte engelska =) Sen hade vi naturkunskap. Pappa har ringt till Samar (min lärare) o berättat om mina njurar o de, så hon drog ut mej o börja prata med mig om det o va hon skulle säga till de andra undervisande lärarna att det va okej att jag tog medicinen på lektion om det behövs.. Och att jag kan bli dåsig, hängig o trött av den.. Tyckte det var jättejobbigt att prata om det, är orolig o då ere nt kul o snacka om de, speciellt när man inte vet va som e fel.
På matten trodde ja att läkarn skulle ringa så ja typ satt på nålar och va allmänt orolig och på dåligt humör... Haha tack bellis o erol för ni inte dampa på mig! Aj lav jo xD! (om ni undrar är det mina kompisar som jag råkade ta ut lite av allt på å råka snäsa lite åt dem utan anledning.. men var inte alls meningen, va bara orolig..)
Sen frågade aida (min lärare det med ^^) varför jag va lite småsur o ja sa som de va, att ja va orolig.. Så även hon drog ut mej från klassrummet och frågade hur det var med mig, vad som hade hänt o vad som var fel.. Då kunde ja typ inte hålla inne på de längre utan bara kände tårarna rinna ned för mina kinder.. Fast det kändes ändå bra att hon frågade, så jag fick lättat på trycket lite ändå. Det vi sa stannar ju dock mellan oss så det känns skönt.
Sen kom jag hem och sticker till träningen. Står och lindar händerna och roberto (tränare och ägare av klubben) utbrister ''Du börjar ju fan bli bra! Du har utvecklats som fan!'' Kändes skönt att höra att jag e bra på något, efter min tuffa dag. Träningen gick iallafall bra och var skitkul.. Ska hålla igång under julen. Spinning på friskis me kusin vitamin? Eller så joggar jag väl några varn runt huset. ^^ Nåt får det iallafall bli, orkar inte träna upp konditionen en gång till. Haha o när jag lindade upp händerna så hade jag typ röda o orange märken mellanfingrarna och vid knogarna.. Helt mysko! Kan inte va av mittsarna, slog inte hårdare än vanligt och har aldrig fått de förr.. Så måste va lindorna... Jäla skit.

Kom hem efter träningen, kommer in på mitt rum o Poff! Ett helt flak läsk, till mig! I love it! Ni vet de nya coca cola med vitaminer i? 24 stycken står i mitt rum nu ^^ Lr ah, 20.. drack en igår, en idag, gav en till mamma o en till syrran. Bara jag som tycker om dem hihi.

Tea time! Just det! Vi ha på studiebesök på humanitetens hus igår. Lägger upp ett par fina bilder på klassens mästerverk som jag o Bellis tog cred för sen (;

Här kmr en bra låt!




Poss o kram!


Over and easy....

Jag orkar inte mer. Nu får det va slut.

Du vann inte något, men du förlorade något värdefullt

cp internet

Haha skrev nyss värsta inlägget så la internet av... Skit internet grej -.- så får skriva om hela uppsatsen =)


Iallafall, Hade nationella idag i matte. sen gick jag, Clara och Jenny o köpte mackor. Efter det hade vi tyska.. Vi ska skriva dikter på tyska.. Jag kan typ inga ord, hur fan ska ja skriva en dikt? på tyska xD Kan typ inte skriva dikter.. skittråkigt. alla skriver om typ vänskap, kärlek, känslor osv... jag skriver om en rosa glass.. Visste nt va jag skulle skriva om!

Efter det hade vi studiebesök i gula huset på drottningtorget.. Va ganska kul, fast visste det mesta redan så... Stack hem, åt o fastna i fotokatalogen. har redan kollat igenom den men den låg framför näsan o hade inget o göra så..

Haha drömde konstigaste drömmen inatt..! Drömde att ja hade typ ett litet sår, typ stort som tumnageln (erkänn du kolla på din tumme haha!) under foten.. så hade typ skinnet lossnat så man kunde kolla in i foten typ... Asläbbigt... Hade fått panik om de va på riktigt xD Fast de är de inte, har redan kollat.

Nu ska ja nog kasta ut syrran ur badet, min tur o duscha nu! Sen ska ja kolla tv.


Oooh baby i love your way..!

Haha asskön låt! Skit i videon bara nå fula bilder på en asiatisk tjej.. Men låten är bra!!





Vad gör jag fel?!

Ja blir så lessen..! Vad är det jag gör fel? Seriöst nu för fan! Ja säger de rakt ut. Jag saknar er.. Som fan! Jaa, det stod er! Men de känns ganska onödigt att försöka hela tiden...
Ibland lönar det sig, ibland inte. Jag är inte den som ger mig i första taget, är en seg jäkel.. Men nu håller ja på å ge upp. Inte ofta ja gör det..

Vissa förändras, så man blir rädd bara när man tänker på hur den personen har blivit.. I jämförelse med innan. 

Vissa försvinner, utan att ge direkt någon anledning. Bara helt borta... Kul??

De slutar höra av sig. Varför är det alltid jag som ska fråga hur alla mår o alltid va den stöttande? Om jag skickar 10 sms till olika o frågar hur de mår, jag lovar, det är max 3 som svarar.. Samma dygn.. Då känns det inte lönt att bry sig mer...
Fast man är lite toffel ändå och försöker och försöker.. Jag vill inte att det ska va såhär.. Jag vet inte hur jag vill ha det länge, men såhär tänker jag inte ha det.

Sen om ni jag fokuserar på tar åt er eller inte, får va upp till er. Jag tycker jag gjort mitt.



Kom hem från träningen nyss. Äckligt jobbigt. Men kul! Man skulle slå, sparka och förflytta sig framåt o bakåt hela tiden.. Svårt i början men de va kul! Hade Roberto som tränare idag. Han har de roligaste passen! De e där man lär sig något. De andra passen står man bara o slår lite, mest jobbigt o ansträngande, inget man lär sej nåt av direkt..

Funderar på å träna ännu mera.. Faktiskt! Haha! Men vill typ jogga, simma? Få bättre kondition = jogga, och bättre styrka = simma.. Tror jag. eller har jag fel? Fast de får bli om jag har tid.. Kanske simma nu under vintern och sen jogga på sommaren.. Tror det får bli så, vill inte dra på mej en onödig förkylning och inte kunna träna på två veckor o ha massor o ta igen.



Imorgon har vi nationella proven från 8.00-10.00 i matte.. sen har vi mattestuga från 10.00-11.00 och sen 11.15 språkval... tyska.. örk.. Vi ska köra sånna dialoger o kunna dem utantill.. Tänkte att eftersom jag inte kommer ha något att göra under mattetimmen kan jag göra tyskan. =) Man planerar! för en gångs skull...! Sen ska vi på studiebesök. Vet inte vart, vet bara att de ligger på drottningtorget. Det gula huset ;) Usch! Palla skoldag från 8.00 till 16.25!



Nu ska jag sticka o käka, stretcha och duscha. Poss!


hahah..!

haha vet ni vad?! Precis efter jag skrev förra inlägget komm mammis med godis (= hihihih bara så ni vet. jag har godis! och huvudvärk (=

öhm rubrik?

Ja hatar huvudvärk! Seriöst! de e hemskt! Känns som de sitter en liten tjock äcklig gubbe me skitigt hår o slår på huvet me en hammare o skrattar sitt äckliga skratt där man ser hans ruttna svarta tänder.. lr ah, iallafall de han har kvar då.. Hahahah...

Idag hade vi prov i naturkunskap.. Hade inte pluggat ett dugg, men kunde allt ändå. I like it! Hade förberett mig på ig men tror ja får g ändå.. På samhällskunskapen kollade vi på Hotel Rwanda.. Efter tio minuter börja ja få migrän.. Sen gick de över sen kom de igen =D
Tyckte nt den filmen va så hemsk som alla sa att den skulle vara... De bara är på hotellet o lever loppan o dricker whiskey.. Hade förväntat mej att de skulle va nå jättehemsk film typ.. Den blir väl läskig sen.. när ja somnat.

Efter skolan stack ja o tränade.. När ja kom hem va Ingrid, Pierre o kidsen här.. Pierre kalla mig älskling o fick till svar:
- Ja, jo, jag älskar dig med Pierre.. (not!!!)
hahaha =)

Nu sitter jag här. Har precis druckit Lakriste.. i loooove it! ska sticka o duscha nu.. lr ska man ta ett bad?? =P höhöh.. Är sugen på godis! =o  vem har?? =o

Lathet är bra

Guuuud va lat jag är nu! Har natur prov imorgon, orkar inte plugga! har inte börjat än! Ångest? njääää inte direkt, mer lathet. Orkar verkligen inte! de e typ fett mit läxor o prov så man orkar typ inte bry sig... Jullovet kommer så jävla perfekt! Slappa, va med kompisar, familj och ha kul!
Har nyss kollat på Miami Ink och blev fett sugen på att tatuera mig.. Fast sen tänkte jag på hur ont det kanske gör och var inte lika sugen längre... Fast jag vill fortfarande. Stupid me! x) Men har tänkt ut exakt hur jag vill ha den. men jag berättar inte! Nu ska jag bara bli myndig och orka göra den xD

Nje nu ska ja "plugga", dvs kolla tv.
Poss!

Oldschool.. lr nåt?

Sitter o lyssnar mysig gammal musik som man lyssnade på för flera år sedan! Väcker en massa gamla minnen.. Fett kul ändå =P Ska lyssna igenom laptopen till helgen tror ja.. massa gammalt skoj!
Jag och Belinda har bestämt att helgen efter vi har slutat ska vi sticka hem till Lund, baka lussebullar och sitta framför brasan o mysa!


Min njure har börjat krångla igen. har haft ont tre dar i rad. Suger stenhårt.... Ska vi byta me varann??

Plugg väntar! Men ja orkar itne.. Fast ja måste. Poss!


i lööv da doctor!

Va hos läkarn idag.. Skitkass.. Hatar sjukhuset! haha va på den avdelningen där jag låg inladg o så.. bring back memories, uhhhhh =S i dislike it.. De ska iallafall kolla vad för mer undersökningar de ska göra.. mest torligt va n magnetröntgen typ.. sen börja hon snacka om kirurger o skit o ja bara ööööö.. okej..?
Aja, sen stack jag och pappa och käkade och sen stack jag hem. Han vara hemma i en kvart sen ringde mamma så stack ja upp till ingrid. Vi satt där o titta på tv o snackade lite. Va ganska mysigt. jag och Smilla fotade varandra =) Smilla e Ingrids tvååriga dotter om ni undrar.. hon fotade mig hela tiden. ganska najs bilder lr nått xD
Sen kom ja hem o somnade i soffan.. sov i en timme ca.
nu passar jag Kornelia, Smilla o Alexander. de yp bråkar hela tiden, sen kommer de till mig o lipar för de snubbla på en kudde eller nått.. Just nu leker de gömma nyckeln o blir sura på varann för de som letar e så tröga o inte hittar xD sen frågar de mig var de ska gömma den.. ööööhöhöh..

Har ingen läxa tills imorgon. Najs!
Ska bara slappa sen sova tidigt idag =)
poss

vart tog bella vägen?

Åh va allt e jobbigt nu! De känns som jag inte vet var jag hör hemma riktigt.. Jag vet inte vem som är mina vänner, vem som finns där, vem man helst spenderar helgen med, som inte är upptagna med andra hela tiden.. De gör mig så trött... Jag ska dit, ja ska va me den, ja ska görra ditten o datten.. Jaha, är inte vi kompisar? Jo, klart vi är det, men ibland känns det inte så.. =/

Allt känns så fel ibland.. Ibland undrar jag om jag vill gå kvar på Jensen över huvud taget... Vill jag gå i denna klassen, på denna skolan? Exakt allt känns så fel! Sen finns det de småsakerna man inte tvekar lika mycket på.. Ens riktiga vänner, som man känner sen flera år tillbaka, som man kan utantill och som man vet alltid finns där.. Men ändå känns allting så fel..

Det känns som man typ.. är en outsider, fast man vet att man inte är det.. Det är inte direkt så att jag inte har några vänner, för det har jag. Men ändå... Det känns så surt ibland.. Ena stunden går de hur bra som helst o va o andra stunden ska de iväg o festa eller hitta på något med en massa andra.. Inte konstigt att man känner att man inte hör hemma. Jag vet inte längre var jag står och vad jag vill. Vill jag ens veta?? Nja, de kommer med tiden skulle ja tro... Än så länge får jag väl ha det såhär... Försöka ändra allt så gott jag kan på egen hand.


ooohh.. pepparkakor!!

Har kommit på så sjukt gott pepparkakor är! Kan äta hur många som helst! Inte nyttigt direkt.. Men man tränar ju av en anledning! hihi.. Om era pepparkakor är slut är det inte jag!
Tänk sen på julafton... Glögg, pepparkakor och Lussebullar=D Muums!
Jag & Belinda har bestämt att vi ska hem till mig i Lund. baka lussebullar och sitta framför brasan o mysa o snacka hela natten =) Övermysigt! Vi kan snacka i flera timmar, non stop... Seriöst! Det är som o snacka i telefon.. Kan sitta o snacka i telefon i flera timmar..! Som längst har jag snackat i fyra timmar.. Haha tur att ja ringde gratis! Min räkning har varit dyr en gång, de gör jag fan inte om =P Dumma flicka!

Idag hade jag o Bambi fight i skolan. Vi typ peta varann i magen och sånt. Han och Erol brukar köra Tetris. Det är mer som ping pong och jag är bollen i mitten. Så puttar de på mig o tycker de e jättekul.. O jag flyger som en pallevante. Tycker ja gör ett sjukt bra jobb som Tetris/Ping Pong boll!
Idag fick han för sej o släpa mig genom skolan också.. Fast han lyckades inte, Rebecca stoppade honom. På nått mysko sätt fick han tag i min fot, sen höll han den i midjehöjd o gick.. Hans midjehöjd.. Han e skitlång. O ja försökte hålla balansen med ett ben, lite folk, stolar och väggar. Skulle precis till o lägga mej ner o tvärstrejka när Rebecca ryker in:
- Lilla Bambi, hon behöver inte längre ben fattar du väl!
Haha tack för den! ^^

Nu blir de o gå ut i köket och göra en kopp varm oboy (har redan druckit litervis med te idag... Lakriste!) och sedan sätta mig o läsa engelskaboken. Sen i pauserna när det är Desperate housewives ska jag skriva lite på engelskaredovisningen. Boken är så dryg så ni anar inte! Har aldrig läst en drygare bok! Den handlar om absolut ingenting! Eller okej jo det gör den men de e inte direkt så man bryr sej


omprov....

Ibland tänker man lite för mycket... Har börjat tänka alldeles för mycket har jag märkt. Fast det kan vara bra också. Jag har nog kommit på vem som är mina riktiga vänner, vem jag kan lita på.. Sen dem jag bara kan kasta i sjön och ignorera.. Känns jobbigt men det är väl sånt som också måste göras... Haha nej va grovt det lät! Men ni förstår säkert vad jag menar. Om inte - låssas att texten inte finns.

Det känns ändå rätt skönt att ha tänkt igenom allt. Det känns inte lönt att lägga tid på folk som egentligen inte är mina riktiga vänner, de ger mig ingenting. Med mina vänner kan jag ha roligt och vara mig själv. Och framförallt, lita på dem. Berätta saker i förtroende och veta att det stannar mellan oss.

Sen finns det ju såklart de vänner man har i skolan som man är vän med, men ändå inte så bra vän med att man berättar vad som helst.. Fast de utgör såklart sin del också, man kan inte vara bästis med alla..

Iallafall, hade världens drygaste dag! Höll på att somna på mattelektionen, skitdrygt.. Innan samhällskunskapen somnade jag på golvet. Belinda och Rebecca satt o luta sig mot väggen o ja lutade mig mot dem. Somnade som en stock typ. Sen kommer vi in på samhällskunskapen och Anna (min lärare) säger "Av med kläderna!" Haha, kan missuppfattas.. Fast sen kom hon ju på sig haha =) Sen hade vi natur.. Kuratorn va där o snacka om massa grejer.. Typ Djup njutning.. Haha och jag och Belinda tänker ju som vi gör så vi bara jaha okej öhm.. Vilken kådis ska vi ha ikväll? Hahah!

Sen åt vi på Espresso house. Vi gjorde upp en plan för att bli rika! Vi ska polisanmäla erol för att ha misshandlat oss, vi får skadestånd (=pengar!) och han åker in. Sen efter ett år säger vi att det inte var han och han får ersättning (=pengar!) och dem snor vi så blir vi rika. Sen när pengarna är slut gör vi om samma grej igen. Stackars Erol får lida för damernas lycka haha.. Fast ja sa att när han kommer ut så har han ett harem av brudar ett tag innan han åker in igen. Som plåster på såren ;P

Belinda föreslog att hon, jag och camilla skulle öppna playboy mansion, fast vi var hefners. Tre "hefner" tjejer undet ett o samma tak, alla har typ 5 pojkvänner. Grejt! Kan man låna varandras.. Byta med varann om man tröttnar. haha! Hela huset fullt av snygga killar!!

efter det fick vi stanna kvar i skolan till fem. Jag o Erol hade omprov, han i danska och jag i tyska. Gick käpprätt! Haha Bambi va jättearg innan provet för han inte förstod =P Höll på å slå ner mig när ja skulle krama honom o säga lycka till.. fast sen förklarade ju jag talet så han fattade, han blev glad och jag fick min lycka till-kram!

Nu ska jag gå och duscha. Sorry för det långa inlägget, hoppas det va kul läsning. Tack alla ni som läser!

RSS 2.0